Krajalnice

Trudno sobie wyobrazić sprawnie funkcjonującą restaurację bez takiego urządzenia, jak krajalnica elektryczna. W lokalach gastronomicznych możemy spotkać się z takim sprzętem jak krajalnica do wędlin, sera czy też krajalnica elektryczna do warzyw.

Krajalnice do wędlin, sera czy warzyw?

W zależności od tego, w czym się specjalizuje dana restauracja warto pomyśleć o konkretnym urządzeniu. W związku z tym takie lokale gastronomiczne jak bary sałatkowe na pewno warto zaopatrzyć w krajalnice elektryczną do warzyw, natomiast restauracje serwujące steki oraz mięsne dania powinny pomyśleć nad zaopatrzeniem się w krajalnice do wędlin oraz krajalnice do sera.

Elektryczne urządzenia i ich zalety

Przede wszystkim elektryczne krajalnice mają w zestawie kilka tarcz tnących, dzięki którym możemy wybrać wielkość słupków, grubość wiórek czy plasterków. Poza tym warto również wspomnieć, że całość łatwo jest utrzymać w czystości, ponieważ ostrza łatwo zdemontować i umyć, zarówno w takim urządzeniu jak krajalnica do wędlin i sera, ale również do warzyw.

Bardzo duży wybór profesjonalnych krajalnic o różnych zastosowaniach znajdziesz w atrakcyjnej cenie w sklepie GastroSalon.pl

Aktywne fitry

Produkt dodany do porównania