Przepraszamy za niedogodności, prosimy o wyszukanie ponownie.
Szukaj ponownie
W związku z modernizacją sklepu prosimy o kontakt z działem handlowym w celu dokonania zamówienia. Przepraszamy za utrudnienia.
Nóż elektryczny do kebaba to zdecydowanie lepsze rozwiązanie do lokalu gastronomicznego zajmującego się serwowaniem kebabów niż nóż manualny, który szybciej się zużywa i jest trudniejszy w użyciu, ponieważ wymaga siły. Ogólnie to niezbędny sprzęt służący do odkrajania kawałków dowolnego rodzaju mięsa umieszczonego na szpikulcu i opiekanego w grillu.
Zdecydowanie wspomaga i przyspiesza on pracę oraz zwiększa bezpieczeństwo pracowników, dzięki osłonie, która znajduje się na ostrzu noża wykonanego ze stali nierdzewnej. Noże elektryczne do kebabów występują w dwóch typach: bezprzewodowym i przewodowym. Oba z nich posiadają możliwość regulacji grubości krojenia, dzięki czemu każdy klient będzie zadowolony. Niektóre mają ergonomiczny kształt i antypoślizgową powłokę, która pozwala na ich wydajniejsze użycie nawet w trudnych warunkach. Zazwyczaj zestawy wyposażone są w dodatkowe ostrza i ostrzałkę. Ceny noży elektrycznych do kebaba wahają się od 500 złotych do 4000 złotych.
Szukaj ponownie