Kotły
Znaleziono 42 produktów.
Aktywne fitry
BI100-98 G Kocioł gazowy
PI50A-78 ET Kocioł elektryczny 50 l
PI50-78 G Kocioł gazowy 50 l
PI50-78 ET Kocioł elektryczny 50 l
PIA150A-98 ET Kocioł elektryczny
BIA150-98 ET Kocioł elektryczny
BIA100-98 ET Kocioł elektryczny
BI150-98 ET Kocioł elektryczny
BI100-98 ET Kocioł elektryczny
PIA150A-98 G Kocioł gazowy
PIA100A-98 G Kocioł gazowy
PI150A-98 G Kocioł gazowy
PI100A-98 G Kocioł gazowy
BIA150-98 G Kocioł gazowy
BIA100-98 G Kocioł gazowy
BI150-98 G Kocioł gazowy
BIQ 90/140 300 G Kocioł gazowy 300 l
RM GASTRO
BIQ 90/100 200 E AWF Kocioł elektryczny 200 l,...
RM GASTRO
BIQ 90/100 200 G AWF Kocioł gazowy 200 l,...
RM GASTRO
BIQ 90/100 200 G Kocioł gazowy 200 l
RM GASTRO
BIA 90/150 G Kocioł gazowy ciśnieniowy
BIQ 90/100 200 E Kocioł elektryczny 200 l
RM GASTRO
BIA 90/100 G Kocioł gazowy ciśnieniowy
BIA 90/150 E Kocioł elektryczny ciśnieniowy
BIA 90/100 E Kocioł elektryczny ciśnieniowy
BI 90/150 G Kocioł gazowy
BI 90/100 G Kocioł gazowy
BI 90/150 E Kocioł elektryczny
BI 90/100 E Kocioł elektryczny
Kocioł warzelny elektryczny z grzaniem...
Kocioł warzelny elektryczny z grzaniem pośrednim Fagor
M-E710 BM
Kocioł warzelny gazowy NG z grzaniem pośrednim...
Kocioł warzelny gazowy NG z grzaniem pośrednim Fagor
M-G710 BM
Kotły warzelne
Kocioł warzelny to sprzęt, który znajduje zastosowanie w różnego rodzaju gastronomii. Dzięki ich użyciu można zaoszczędzić czas, dlatego najlepiej sprawdzają się w dużych restauracjach, stołówkach, przedszkolach, szpitalach, firmach cateringowych lub przy okazji organizowania imprez masowych.
Jaki powinien być dobry kocioł warzelny?
Kotły warzelne gastronomiczne mogą być zasilane w sposób elektryczny lub gazowy. Wybór typu zasilania zależy od posiadanej w lokalu instalacji i osobistych upodobań. Poszczególne modele różnią się od siebie przede wszystkim rozmiarem i pojemnością, która waha się od 50 do nawet 500 litrów. Dzięki takiej różnorodności nawet najbardziej wymagający klienci mogą wybrać sprzęt odpowiadający ich indywidualnym potrzebom. Wszystkie urządzenia znajdujące się w ofercie sklepu GastroSalon.pl wykonane są z bezpiecznej i łatwej w utrzymaniu i konserwacji stali nierdzewnej. Przy zakupie kotła warzelnego warto zwrócić uwagę na to, czy posiada kranik spustowy, który w znaczny sposób ułatwia jego opróżnianie oraz na jakiej zasadzie działa pokrywa. Najlepszym rozwiązaniem są pokrywy z zawiasami samobalansującymi umożliwiającymi utrzymanie otwartej pokrywy w każdym położeniu.