Podstawa na kołach wys. 140 mm Moretti Forni...
Podstawa na kołach wys. 140 mm Moretti Forni T64
MFS14
Znaleziono 158 produktów.
MFS14
Piec do pizzy ze sterowaniem elektronicznym iD 60.60 jednokomorowy
MFS100M
MFS100d
MFS120M
MFS100T
MFS120D
MFS120T
ZAMÓWIENIE
ZAMÓWIENIE
ZAMÓWIENIE
ZAMÓWIENIE
ZAMÓWIENIE
ZAMÓWIENIE
ZAMÓWIENIE
ZAMÓWIENIE
NA ZAMÓWIENIE
Zapraszamy do kontaktu w celu powteirdzenia dostępności i terminu realizacji
MFPD72.72D
MFS72.72/90
HENDI
HENDI
Moretti Forni Okap do pieców do pizzy
Podstawa pod piec do pizzy z prowadnicami na kołach 1000 mm MFID72.72M, MFID72.72D Moretti Forni
Podstawa pod piec do pizzy z prowadnicami na kołach 1000 mm MFID60.60M, MFID60.60D, MFPM60.60M, MFPD60.60D Moretti Forni
Podstawa pod piec do pizzy z komorą rozrostu na kołach 1000 mm MFID60.60M, MFID60.60D, MFPM60.60M, MFPD60.60D
Każda restauracja, która chce serwować w swoim menu pizze oraz cieszyć się dobrą opinią obowiązkowo powinna zaopatrzyć się w specjalny, tani piec do pieczenia pizzy. Różnica pomiędzy pizzą upieczoną w zwykłym piekarniku, a pizzą wyjętą ze specjalnego pieca do pizzy jest naprawdę ogromna. W sklepie gastronomicznym można kupić tanie piece do pizzy, które nie zajmują zwykle zbyt dużo miejsca, a na pewno zaopatrzenie się w piec do pizzy przyczyni się do zwiększenia renomy lokalu gastronomicznego.
[long_desc]
Profesjonalne piece do pizzy umożliwiają obróbkę termiczną najbardziej znanej na świecie włoskiej potrawy w bardzo wysokich temperaturach, dzięki czemu przebiega to bardzo sprawnie i szybko. Generalnie mamy do wyboru trzy rodzaje pieców do pizzy: jednokomorowy, dwukomorowy oraz przelotowy. W zależności od rozmiaru lokalu gastronomicznego oraz zapotrzebowania na pizze powinniśmy wybrać jeden z wyżej wymienionych pieców.
Jeśli jesteś właścicielem niedużej restauracji, która nie serwuje zbyt często pizzy, ale ma ją w swoim menu to piec do pizzy jednokomorowy powinien być w zupełności wystarczający. Jego dużym atutem jest to, że jest szybki, funkcyjny, estetyczny i przede wszystkim nie zajmuje dużo miejsca, więc jeśli pizza nie jest popisowym daniem Twojego lokalu gastronomicznego, to piec do pizzy jednokomorowy będzie idealnym rozwiązaniem.
Ten rodzaj pieca jest wskazany do wyposażenia większych restauracji oraz pizzerii. Przede wszystkim dlatego, że piec do pizzy dwukomorowy posiada dwie komory do robienia pizzy, więc jest możliwość pieczenia w nim dwóch pizz naraz, a to niesamowicie usprawnia pracę kucharza oraz częstotliwość i ilość wydawanej pizzy. W związku z tym, jeśli zależy Ci na dużej ilości, dobrej jakości pizzy oraz zadowoleniu gości powinieneś pomyśleć nad zakupem pieca do pizzy dwukomorowego.
Trzeba przyznać, że piec przelotowy do pizzy to bardzo efektowne wyposażenie w lokalu gastronomicznym, które z pewnością przykuwa uwagę. Dlatego też piec przelotowy do pizzy to doskonałe urządzenie, które powinno znaleźć się w restauracji czy też pizzerii z otwartą kuchnią, gdzie przygotowuje się posiłki na oczach gości. Piec przelotowy do pizzy daje możliwość włożenia z jednej strony pieca pizzy przez pizzeria i wyjęcia pizzy drugą stroną przez kucharza.
Bardzo duży wybór profesjonalnych i tanich pieców do pizzy znajdziesz w atrakcyjnej cenie w sklepie GastroSalon.pl