W związku z modernizacją sklepu prosimy o kontakt z działem handlowym w celu dokonania zamówienia. Przepraszamy za utrudnienia.
-
Kategorie
add remove
-
Obróbka termiczna
add remove
- Płyty grillowe i grille
- Kuchnie i taborety
- Kuchenki mikrofalowe
- Frytownice
- Kotły
- Patelnie
- Tostery i opiekacze
- Urządzenia do hot-dogów
- Rożna
- Urządzenia do gotowania makaronu
- Bemary
- Witryny grzewcze
- Naleśnikarki
- Ciągi kuchenne
- Stoły grzewcze
- Pozostałe
- Urządzenia Sous-Vide cyrkulatory
- Utrzymywanie ciepła
- Gofrownice
-
Obróbka termiczna
add remove
- Katalogi add remove
- Raty/Leasing add remove
Kotleciarki i steakery
Kotleciarki i steakery
W każdym lokalu gastronomicznym najbardziej liczą się dwie sprawy: szybkość przygotowywania dań i ich jakość. Na obie bardzo duży wpływ ma sprzęt, jakiego używa się w kuchni. Dlatego niezbędnym elementem wyposażenia każdej restauracji zajmującej się serwowaniem mięsa jest profesjonalna kotleciarka ułatwiająca w znaczny sposób jego obróbkę.
Działanie i zalety kotleciarki
W gastronomii steaker zastępuje tradycyjne, ręczne tłuczki i służy do zmiękczania tudzież nacinania masy włóknistej mięsa w taki sposób, by było soczyste i pulchne, a jego ubytek wagowy był minimalny. To idealna metoda przygotowywania mięsa przeznaczonego do pieczenia, smażenia, grillowania, marynowania i pakowania próżniowego. Dzięki kotleciarce w szybki i ekonomiczny sposób, bez nakładów siły można osiągnąć odpowiednią grubość płatu mięsa bez kości.
Zastosowanie kotleciarek
Steakery znajdują zastosowanie nie tylko w restauracjach i barach, ale także w supermarketach, sklepach mięsnych, różnego rodzaju zakładach przetwórstwa mięsnego oraz firmach cateringowych.
Są 3 produktów.
Aktywne fitry