Urządzenia do gotowania makaronu

Makaroniarki

Makaroniarka gastronomiczna to urządzenie niezbędne w każdej restauracji, w której króluje makaron. Można ją wykorzystać nie tylko do gotowania włoskiego przysmaku, ale także ryżu, warzyw, pierogów czy jajek.

Rodzaje urządzeń do gotowania makaronu

Na rynku znaleźć można szeroki wybór makaroniarek. Poszczególne modele różnią się od siebie przede wszystkim pojemnością, którą należy wybrać według indywidualnego zapotrzebowania. Urządzenia te mogą być wyposażone w jeden, dwa, trzy lub cztery kosze o różnorodnych wymiarach. Zazwyczaj wykonane są ze stali nierdzewnej gwarantującej długoletnie użytkowanie i ułatwiającej utrzymanie czystości. Uchwyty na obudowie i koszach zapewniają bezpieczeństwo i komfort pracy. Spośród makaroniarek można wyróżnić gazowe lub zasilane elektrycznie, wolnostojące lub nastawne.  

Aktywne fitry

ELEKTRYCZNY WARNIK DO MAKARONU 350x775x850

Cena
6 041,00 zł brutto
4 911,38 zł netto
Availability: 20 In Stock

ELEKTRYCZNY WARNIK DO MAKARONU

GAZOWY WARNIK DO MAKARONU LPG 350x775x850

Cena
5 953,00 zł brutto
4 839,84 zł netto
Availability: 20 In Stock
GAZOWY WARNIK DO MAKARONU LPG

GAZOWY WARNIK DO MAKARONU NG 350x775x850

Cena
5 953,00 zł brutto
4 839,84 zł netto
Availability: 20 In Stock
GAZOWY WARNIK DO MAKARONU NG

Makaroniarka elektryczna nastawna EMH721-S |...

Cena
6 240,00 zł brutto
5 073,17 zł netto
Availability: Out of stock

Makaroniarka elektryczna nastawna EMH711-S | 3...

Cena
4 620,00 zł brutto
3 756,10 zł netto
Availability: Out of stock
Produkt dodany do porównania