Wyposażenie kebaba

Planujesz otwarcie lokalu z tureckim specjałem lub modernizację istniejącego lokalu? Wyposażenie kebaba to klucz do serwowania dobrze przygotowanych dań. Nasza oferta obejmuje profesjonalne urządzenia, które zapewnią doskonałą jakość przygotowywanych potraw, zadowalając nawet najbardziej wymagających klientów. Wyposażenie do kebaba pozwoli Ci przygotować idealnie soczyste i ciepłe danie, które podkreśli jego walory smakowe.

Aktywne fitry

Bartscher

Toster/opiekacz, podwójny Nr A151600

Cena
1 100,00 zł brutto
894,31 zł netto
Dostępność: 50 na stanie

Wersja Urządzenie do tostowania i opiekania pieczywa  
Moc przyłączeniowa 3  kW
Napięcie 230 V  
Częstotliwość 50/60 Hz  
Sterowanie Elektronicznie  
Pokrętło  
Ustawianie czasu do 15  min.
Szerokość wewnątrz 355  mm
Głębokość wewnątrz 240  mm
Źródło ciepła Promiennik grzewczy kwarcowy  
Timer tak  
W zestawie 1 szczypce do tostów  
Ilość poziomów 2  

Materiał Stal szlachetna  
Ważna wskazówka -  

szerokość 400 mm
głębokość 370 mm
wysokość 405 mm
waga 10.3 kg
Wysokość wewnątrz, na 50  mm

Jakościowe wyposażenie kebaba – pierwszy krok w kierunku sukcesu lokalu

Kebab od wielu lat cieszy się niesłabnącą popularnością. Jest szybkie, smaczne i niedrogie. W związku z tym na rynku pojawia się coraz większa konkurencja, więc dziś nie wystarczy już tylko otworzyć restaurację, ale trzeba zadbać o jakość dania. A żeby tak się stało, fundamentem jest odpowiednie wyposażenie lokalu, który serwuje kebab.

Gwarancją jakości bez wątpienia jest dobry sprzęt. Podstawowym wyposażeniem tego typu lokali gastronomicznych jest opiekacz do kebaba inaczej zwany grillami. Występują dwa ich rodzaje: opiekacze elektryczne i opiekacze gazowe. Warto pamiętać, że ich wybór nie zależy od typu serwowanego mięsa, lecz tak naprawdę od indywidualnych upodobań. Zarówno jedne, jak i drugie mają swoich zwolenników i przeciwników, jednak bez wątpienia żaden lokal nie będzie funkcjonować bez opiekaczy do mięsa kebab.

Podobnie będzie, jeśli zabraknie noży do kebaba. Mogą one być ręczne lub elektryczne. Wygodniejszym rozwiązaniem jest zdecydowanie się na nóż elektryczny, ponieważ zapewnia on precyzje w cięciu mięsa i jego używanie nie wymaga tyle siły. Ten sprzęt do kebaba posiada zazwyczaj w zestawie dodatkowe ostrza i ostrzałkę. Jeśli jednak chcesz postawić na bardziej kraftowe danie, to bez wątpienia klienci docenią noże ręczne.

Wyposażenie lokalu kebab – co jeszcze powinno obejmować?

Oprócz opiekacza do kebaba i profesjonalnych noży do skrawania mięsa, w pełni wyposażony lokal kebab powinien mieć także inne kluczowe akcesoria. Warto zainwestować w takie urządzenia do kebaba jak wysokiej jakości grill kontaktowy, który pozwala na szybkie podgrzewanie chleba pita, lawasza i tortilli. 

Równie istotne są funkcjonalne lodówki i zamrażarki, zapewniające świeżość składników przez cały dzień. Niezbędnym elementem są również frytkownice do przygotowania popularnych dodatków, takich jak frytki lub rozszerzenia oferty o frytokebab. Ponadto, stoły robocze ze stali nierdzewnej ułatwiają przygotowywanie posiłków w higienicznych warunkach. Nie zapomnij też o pojemnikach na składniki, które pomagają w organizacji pracy oraz utrzymaniu porządku. Dzięki tym wszystkim elementom wyposażenia Twój lokal kebab będzie mógł oferować najwyższej jakości dania, spełniając oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów.

Jakościowe wyposażenie do kebaba – postaw na solidne akcesoria i maszyny

Inwestowanie w jakościowe, profesjonalne wyposażenie, akcesoria i maszyny do kebaba to klucz do sukcesu Twojego lokalu. Wybór solidnych urządzeń zapewnia nie tylko doskonałe rezultaty kulinarne, ale także długoterminowe korzyści. Dlaczego warto postawić na wysokiej jakości wyposażenie do kebaba? To takie zalety, jak:

  • trwałość i niezawodność – profesjonalne maszyny są wykonane z wytrzymałych materiałów, które gwarantują długą żywotność, minimalizując koszty napraw i wymiany.

  • efektywność pracy – solidne urządzenia działają sprawnie i szybko, co zwiększa wydajność kuchni i pozwala obsłużyć więcej klientów w krótszym czasie.

  • bezpieczeństwo i higiena – wysokiej jakości wyposażenie kebaba jest łatwe do czyszczenia i spełnia najwyższe standardy sanitarne.

  • jakość potraw – precyzyjne i niezawodne urządzenia zapewniają idealne przygotowanie mięsa i innych składników, co przekłada się na smak i satysfakcję klientów.

  • profesjonalny wizerunek – nowoczesne, dobrze działające maszyny i akcesoria budują pozytywny obraz Twojego lokalu, przyciągając klientów szukających najwyższej jakości usług.

Idealnie przypieczone, aromatyczne mięso, chrupiąca bułka, doskonała temperatura dania – wszystko to jest przepisem na sukces w oczach klientów, ale nie osiągniesz tego bez dobrego wyposażenia lokalu z kebabem. Postaw na solidne urządzenia i maszyny do kebaba, aby Twój lokal mógł się rozwijać, zyskując reputację miejsca, które oferuje wyśmienite jedzenie. 

Wyposażenie do lokalu typu kebab i wiele więcej z oferty GastroSalon – postaw na jakość, która się zwraca

Wybierając wyposażenie dla gastronomii z oferty GastroSalon, inwestujesz w najwyższą jakość, która szybko przyniesie wymierne korzyści. Kompletując wyposażenie lokalu z kebabami, musisz zadbać o odpowiednie maszyny i sprzęt do kebaba. Podobnie, gdy interesuje Cię wyposażenie burgerowni i akcesoria do pizzy – wybór sprzętu często zależy od specyfiki lokalu. 

Niezależnie od tego, wszystkie urządzenia z oferty to gwarancja niezawodności, trwałości i łatwości obsługi, co przekłada się na efektywność pracy i zadowolenie klientów. Dzięki szerokiemu asortymentowi, który obejmuje także inne niezbędne akcesoria i sprzęty gastronomiczne, GastroSalon zapewnia kompleksowe rozwiązania dla Twojego biznesu. Proponujemy m.in.:

Postaw na jakość, która się zwraca – wybierając wyposażenie kebaba z GastroSalon podniesiesz standardy swojej kuchni i zyskasz lojalnych klientów.

Produkt dodany do porównania