-
Kategorie
add remove
-
Obróbka termiczna
add remove
- Bemary
- Frytownice
- Gofrownice
- Kotły
- Kuchenki mikrofalowe
- Kuchnie i taborety
- Linie gastronomiczne
- Naleśnikarki
- Patelnie
- Pozostałe
- Płyty grillowe i grille
- Rożna
- Salamandry
- Stoły grzewcze
- TERMOMETR CYFROWY
- Tostery i opiekacze
- Urządzenia do gotowania makaronu
- Urządzenia do gotowania ryżu
- Urządzenia do hot-dogów
- Urządzenia Sous-Vide cyrkulatory
- Utrzymywanie ciepła
- Witryna grzewcza
- Witryny grzewcze
- Meble ze stali nierdzewnej add remove
-
Obróbka termiczna
add remove
-
Piece gastronomiczne
addremove
- Pizza Kebab Fast Food
- Zmywalnia
- DOM DOM
- Strona główna
-
- Akcesoria Porcelana Szkło
- Bar / Catering
- Bateria umywalkowa
- Chemia i higiena
- Chłodnictwo
- Cukiernie i kawiarnie
- Części i akcesoria do urządzeń
- DOM
- Meble ze stali nierdzewnej
- Obróbka mechaniczna
- Obróbka termiczna
- Bemary
- Frytownice
- Gofrownice
- Kotły
- Kuchenki mikrofalowe
- Kuchnie i taborety
- Linie gastronomiczne
- Naleśnikarki
- Patelnie
- Pozostałe
- Płyty grillowe i grille
- Rożna
- Salamandry
- Stoły grzewcze
- TERMOMETR CYFROWY
- Tostery i opiekacze
- Urządzenia do gotowania makaronu
- Urządzenia do gotowania ryżu
- Urządzenia do hot-dogów
- Urządzenia Sous-Vide cyrkulatory
- Utrzymywanie ciepła
- Witryna grzewcza
- Witryny grzewcze
- Piece gastronomiczne
- Pizza Kebab Fast Food
- RESTO
- Suszarki do żywnośći
- Umywalki dotykowe i bezdotykowe
- Umywalki dotykowe i bezdotykowe
- Wiosenny powiew
- Zmywalnia
- Akcesoria Porcelana Szkło
Nadziewarki
Znaleziono 4 produktów.
Aktywne fitry
Nadziewarka do kiełbas Profi Line 7L
Nadziewarka do kiełbas Profi Line 10L
Nadziewarka do kiełbas PROFI LINE 3L
Nadziewarki do mięsa
Nadziewarka do mięsa to urządzenie, które jest niezbędne w profesjonalnym punkcie gastronomicznym zajmującym się produkowaniem różnego rodzaju kiełbas. Zastosowanie znajduje również w wielu gospodarstwach domowych wśród pasjonatów własnoręcznie robionych, domowych wędlin.
Jaką nadziewarkę do kiełbas wybrać?
Gastronomiczna nadziewarka do mięsa może być pozioma lub pionowa, ręczna lub elektryczna. Różnice między poszczególnymi modelami związane są z pojemnością. W związku z tym, w łatwy sposób, da się wybrać sprzęt odpowiadający indywidualnym zapotrzebowaniom. Zazwyczaj w zestawach do nadziewarek znajdują się różne typy lejków (różnorodne średnice).
Charakterystyczne cechy nadziewarek do kiełbas
Elementy, które mają bezpośredni kontakt z mięsem wykonane są ze stali nierdzewnej, natomiast obudowa może być ze stali nierdzewnej lub stali lakierowanej. Nadziewarki do mięsa powinny charakteryzować się solidnością i wytrzymałością, która gwarantuje ich wieloletnią użyteczność.