Nadziewarki

Aktywne fitry

Nadziewarki do mięsa

Nadziewarka do mięsa to urządzenie, które jest niezbędne w profesjonalnym punkcie gastronomicznym zajmującym się produkowaniem różnego rodzaju kiełbas. Zastosowanie znajduje również w wielu gospodarstwach domowych wśród pasjonatów własnoręcznie robionych, domowych wędlin.

Jaką nadziewarkę do kiełbas wybrać?

Gastronomiczna nadziewarka do mięsa może być pozioma lub pionowa, ręczna lub elektryczna. Różnice między poszczególnymi modelami związane są z pojemnością. W związku z tym, w łatwy sposób, da się wybrać sprzęt odpowiadający indywidualnym zapotrzebowaniom. Zazwyczaj w zestawach do nadziewarek znajdują się różne typy lejków (różnorodne średnice).

Charakterystyczne cechy nadziewarek do kiełbas

Elementy, które mają bezpośredni kontakt z mięsem wykonane są ze stali nierdzewnej, natomiast obudowa może być ze stali nierdzewnej lub stali lakierowanej. Nadziewarki do mięsa powinny charakteryzować się solidnością i wytrzymałością, która gwarantuje ich wieloletnią użyteczność.

Produkt dodany do porównania