Piły do kości

Piły do mięsa

Piła do kości to sprzęt, który znajduje zastosowanie w zakładach gastronomicznych, supermarketach, marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa rybnego czy restauracjach. Służy ona do precyzyjnego cięcia ryb, kawałków mięsa z kością lub bez kości.

Zalety piły do kości

Największą zaletą pił do kości jest to, że w znaczny sposób ułatwiają i usprawniają pracę. Poza tym pozwalają na regulację grubości i wysokości krojonego mięsa. Ich obsługa jest bardzo prosta. Elementy mające bezpośrednią styczność z mięsem wykonane są ze stali nierdzewnej, co gwarantuje bezpieczeństwo i higienę pracy.

W asortymencie sklepu GastroSalon.pl można znaleźć szeroki wybór pił do kości od różnych producentów i o różnej specyfikacji. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, zachęcamy do kontaktu z naszymi specjalistami do spraw obsługi klientów, którzy zawsze chętnie służą pomocą.

Aktywne fitry

Produkt dodany do porównania