Termosy

Zastosowanie termosów w gastronomii

Profesjonalny termos gastronomiczny to sprzęt, który ma szerokie zastosowanie w gastronomii. Służy on do przechowywania, transportu i dystrybucji gorącej wody, napojów lub żywności. Szczególnie sprawdza się w firmach cateringowych, ale także w restauracjach, barach, hotelach, przedszkolach czy innych miejscach, gdzie istnieje potrzeba utrzymania temperatury cieczy przez pewien czas.

Jaki termos wybrać?

W asortymencie sklepu GastroSalon.pl znaleźć można bardzo duży wybór termosów cateringowych o różnym przeznaczeniu i różnorodnej pojemności. Oferujemy: małe termosy stołowe do kawy i herbaty oraz duże służące do transportu żywności np. do zupy, modele z kranem spustowym lub bez, termosy z pompką, lakierowane lub ze stalowe. Wszystkie produkty wykonane zostały z materiałów najlepszej jakości, które gwarantują bezpieczeństwo używania przez długi czas.

Aktywne fitry

Produkt dodany do porównania