Termosy

Zastosowanie termosów w gastronomii

Profesjonalny termos gastronomiczny to sprzęt, który ma szerokie zastosowanie w gastronomii. Służy on do przechowywania, transportu i dystrybucji gorącej wody, napojów lub żywności. Szczególnie sprawdza się w firmach cateringowych, ale także w restauracjach, barach, hotelach, przedszkolach czy innych miejscach, gdzie istnieje potrzeba utrzymania temperatury cieczy przez pewien czas.

Jaki termos wybrać?

W asortymencie sklepu GastroSalon.pl znaleźć można bardzo duży wybór termosów cateringowych o różnym przeznaczeniu i różnorodnej pojemności. Oferujemy: małe termosy stołowe do kawy i herbaty oraz duże służące do transportu żywności np. do zupy, modele z kranem spustowym lub bez, termosy z pompką, lakierowane lub ze stalowe. Wszystkie produkty wykonane zostały z materiałów najlepszej jakości, które gwarantują bezpieczeństwo używania przez długi czas.

Aktywne fitry

Termos stalowy, Basic Line, V 10 l

Cena
448,95 zł brutto
365,00 zł netto
Dostępność: 10 na stanie

Opis produktu:

  • pokrywa z silikonową uszczelką odporną na ścieranie, wyposażona w 6 zatrzasków
  • podwójne ścianki i pokrywa izolowana specjalną pianką utrzymująca ciepło do 8 godz.
  • ergonomiczne uchywty transportowe
  • termos do transportu żywności
  • posiada wentyl odpowietrzający eliminujący podciśnienie

Termos stalowy, V 30 l

Cena
831,48 zł brutto
676,00 zł netto
Dostępność: 10 na stanie

Opis produktu:

  • termos do transportu żywności
  • pokrywa z silikonową uszczelką, odporną na ścieranie, wyposażona w 6 zatrzasków
  • podstawa z elastycznego tworzywa zabezpieczająca przed uszkodzeniami mechanicznymi termosów oraz podłogi
  • posiada wentyl odpowietrzający eliminujący podciśnienie
  • ergonomiczne uchywty transportowe
  • podwójne ścianki i pokrywa izolowane specjalną pianką utrzymującą ciepło do 8 godzin
Produkt dodany do porównania