Maszynki do makaronu

Aktywne fitry

Maszynki do makaronu

Maszynka do makaronu pozwala na przygotowanie świeżego makaronu. Znajduje zastosowanie w restauracjach, które zajmują się serwowaniem pasty i dbają o jakość serwowanych dań.

Zalety maszynek do makaronu

Profesjonalne maszynki do makaronu mogą być elektryczne lub ręczne. W dużych lokalach gastronomicznych lepiej sprawdzą się te w wersji elektrycznej, ponieważ w znaczny sposób przyspieszają i ułatwiają pracę. W mniejszych restauracjach, gdzie zapotrzebowanie na makaron nie jest aż tak duże równie dobrze poradzą sobie maszynki do makaronu ręczne.

Urządzenia te umożliwiają wyrobienie makaronu o różnej grubości. W zależności od modelu można ustawić nawet 12 grubości za pomocą specjalnego sterownika. Maszynki do makaronu znajdujące się w ofercie sklepy GastroSalon.pl są wykonane z najwyższej jakości materiałów gwarantujących bezpieczeństwo i możliwość użytkowania przez długi czas. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą!

Produkt dodany do porównania