Stoły nierdzewne

Stół ze stali nierdzewnej – połączenie trwałości i funkcjonalności

Bez niektórych rzeczy dobrze zorganizowane zaplecze kuchenne nie mogłoby istnieć. Bez wątpienia jedną z nich są stoły gastronomiczne będące podstawowym miejscem przygotowania żywności. Odpowiednio dobrany stół roboczy ułatwia i przyspiesza pracę. Najlepszy materiał, z którego wykonuje się stoły do gastronomii, to stal nierdzewna. Blaty nierdzewne są solidne, odporne na korozję i wytrzymują wiele lat eksploatacji często w trudnych warunkach – wysoka temperatura panująca w kuchni restauracyjnej, intensywna obróbka produktów i częsty kontakt ze środkami myjącymi i dezynfekującymi. Co ważne, stoły ze stali nierdzewnej są bezpieczne w kontakcie z żywnością, mają idealnie gładką, nieścieralną powierzchnię, a dzięki temu łatwo utrzymać je w czystości.

Stół gastronomiczny na wymiar i od ręki

W zależności od indywidualnych potrzeb i przestronności lokalu można wybrać stoły centralne, stoły przyścienne, stoły narożne, stoły przelotowe, stoły jezdne lub stoły podwieszane. Chowając pod odpowiednio dobranym stołem lodówkę podblatową lub zmywarkę gastronomiczną, zaoszczędzisz przestrzeń w kuchni i wykorzystasz jej każdy m². W przypadku ograniczonej ilości miejsca niepozwalającej na umieszczenie szaf gastronomicznychregałów magazynowych warto wybrać stoły nierdzewne z półkami, szafkami lub szufladami, które dodatkowo pozwalają na przechowywanie akcesoriów gastronomicznych. Oprócz stołów roboczych w różnych wersjach w naszej ofercie znajdują się stoły ze zlewami oraz stoły załadowcze i wyładowcze do zmywarek gastronomicznych. Nasi producenci umożliwiają również dostosowanie mebli do osobistych preferencji klientów – w przypadku zainteresowania stołami nierdzewnymi na wymiar zapraszamy do kontaktu.

Aktywne fitry

Produkt dodany do porównania