Pizza Kebab Fast Food

Aktywne fitry

Bartscher

Toster/opiekacz, podwójny Nr A151600

Cena
1 100,00 zł brutto
894,31 zł netto
Dostępność: 50 na stanie

Wersja Urządzenie do tostowania i opiekania pieczywa  
Moc przyłączeniowa 3  kW
Napięcie 230 V  
Częstotliwość 50/60 Hz  
Sterowanie Elektronicznie  
Pokrętło  
Ustawianie czasu do 15  min.
Szerokość wewnątrz 355  mm
Głębokość wewnątrz 240  mm
Źródło ciepła Promiennik grzewczy kwarcowy  
Timer tak  
W zestawie 1 szczypce do tostów  
Ilość poziomów 2  

Materiał Stal szlachetna  
Ważna wskazówka -  

szerokość 400 mm
głębokość 370 mm
wysokość 405 mm
waga 10.3 kg
Wysokość wewnątrz, na 50  mm

Wyposażenie pizzerii i kebab

Odpowiednie wyposażenie punktu gastronomicznego jest niezbędne do osiągnięcia sukcesu. Nie wystarczy bowiem serwować dań, ale należy także dbać o ich wysoki standard. Szczególnie istotne staje się to w pizzeriach, których oferty są zazwyczaj do siebie zbliżone. W takiej sytuacji to jakość pizzy ma największe znaczenie dla klientów, a jak wiadomo, tworzenie jakości zaczyna się już na etapie produkcji, która w dużej mierze zależy od posiadanego sprzętu.

 [long_desc]

Podstawowym sprzętem w każdej pizzerii jest piec do pizzy. Jego odpowiedni dobór zależy od wielu czynników, lecz jego zakup to niezbędny krok w kierunku stworzenia dobrego lokalu. Bez wątpienia pizza ze specjalnie przeznaczonego do jej wypieku pieca cechuje się o wiele lepszym smakiem niż upieczona w zwykłym piekarniku. Piece do pizzy różnią się rozmiarami, pojemnością, sposobem zasilania, a także ceną. Dlatego zarówno osoby potrzebujące taniego pieca do pizzy, jak i klienci zdecydowani na droższe inwestycje, zawsze znajdą dla siebie coś odpowiedniego. Przy tym zakupie warto od razu pomyśleć o doborze odpowiedniej podstawy pod piec do pizzy.

Należy pamiętać, że dobra pizzeria to nie tylko piec, ale także inne sprzęty, takie jak: miksery spiralne do ciasta zapewniające jego perfekcyjne wyrobienie, wałkownice i wytłaczarki, także odpowiedzialne za odpowiednią blachy i siatki do pizzy, stoły do pizzy, deski pod pizze oraz inne, drobne akcesoria ułatwiające pracę.

Kebab od wielu lat cieszy się niesłabnącą popularnością. W związku z tym na rynku pojawia się coraz większa konkurencja, więc dziś nie wystarczy już tylko serwować kebaby, ale trzeba zadbać o ich jakość.

Gwarancją jakości bez wątpienia jest dobry sprzęt. Podstawowym wyposażeniem tego typu lokali gastronomicznych są opiekacze inaczej zwane grillami. Występują dwa ich rodzaje: opiekacze elektryczne i opiekacze gazowe. Warto pamiętać, że ich wybór nie zależy od typu serwowanego mięsa, lecz tak naprawdę od indywidualnych upodobań. Zarówno jedne, jak i drugie mają swoich zwolenników i przeciwników, jednak bez wątpienia żaden kebab nie da rady dobrze funkcjonować bez opiekaczy.

 

Podobnie będzie, jeśli zabraknie noży do kebaba. Mogą one być ręczne lub elektryczne. Lepszym rozwiązaniem jest zdecydowanie się na nóż elektryczny, ponieważ zapewnia on precyzje w cięciu mięsa i jego używanie nie wymaga tyle siły. Ponadto urządzenia te posiadają zazwyczaj w zestawie dodatkowe ostrza i ostrzałkę.

Produkt dodany do porównania