Linie gastronomiczne

Aktywne fitry

Linie gastronomiczne

Nieodłącznym elementem każdej placówki gastronomicznej  jest kuchnia. To serce całego lokalu, zatem precyzyjne określenie urządzeń w niej niezbędnych powinno zostać dokładnie przemyślane. Rozwiązaniem będzie dobrze wyposażona linia gastronomiczna. Najprościej mówiąc, linie gastronomiczne są segmentowo połączonymi elementami, spełniającymi funkcje, konkretnie dopasowane do profilu lokalu. Dzięki nim możliwe jest skupienie w jednym miejscu istotnych dla kucharza powierzchni przeinaczonych na gotujące się oraz gotowe potrawy, miejsce na przechowywanie urządzeń, oraz co ważne urządzeń, które będą dopasowane do specyfiki pracy i miejsca. W skład przygotowanej dla Państwa oferty wchodzą linie typu 600, 700 i 900, różniące się między sobą głownie głębokością (mm), oraz zastosowaniem. Linie gastronomiczne 600, idealnie sprawdzą się w przypadku małej gastronomi. Dla wielkich restauracji, preferowana będzie linia 900, która wyróżnia się ponadprzeciętną wytrzymałością i mocą, natomiast linia 700 z powodzeniem radzi sobie w małych jak i dużych lokalach. Warto skompletować w pełni funkcjonalny zestaw wraz z naszą ofertą!

Produkt dodany do porównania