Linie gastronomiczne
Znaleziono 1066 produktów.
K70 BRS 120 Zestaw łączeniowy
K60 BRS 160 Zestaw łączeniowy
K70 BRS 160 Zestaw łączeniowy
K90 BRS 120 Zestaw łączeniowy
K90 BRS 160 Zestaw łączeniowy
LS 702 TN/S 1C Podstawa chłodnicza 2-szufladowa
LS 702 TN/V 1C Podstawa chłodnicza 2-szufladowa
LS 702 TN/I 1C Podstawa chłodnicza 2-szufladowa
LS 702 BT/S 1C Podstawa mroźnicza 2-szufladowa
LS 702 TN/S 2C Podstawa chłodnicza 4-szufladowa
LS 702 BT/V 1C Podstawa mroźnicza 2-szufladowa
LS 703 TN/S 1C Podstawa chłodnicza 3-szufladowa
LS 702 TN/V 2C Podstawa chłodnicza 4-szufladowa
LS 702 BT/I 1C Podstawa mroźnicza 2-szufladowa
LS 703 TN/V 1C Podstawa chłodnicza 3-szufladowa
LS 702 BT/S 2C Podstawa mroźnicza 4-szufladowa
LS 702 TN/I 2C Podstawa chłodnicza 4-szufladowa
LS 702 BT/V 2C Podstawa mroźnicza 4-szufladowa
LS 703 BT/S 1C Podstawa mroźnicza 3-szufladowa
LS 703 TN/I 1C Podstawa chłodnicza 3-szufladowa
LS 702 BT/I 2C Podstawa mroźnicza 4-szufladowa
LS 703 TN/S 2C Podstawa chłodnicza 6-szufladowa
LS 703 BT/V 1C Podstawa mroźnicza 3-szufladowa
LS 703 BT/I 1C Podstawa mroźnicza 3-szufladowa
LS 703 BT/S 2C Podstawa mroźnicza 6-szufladowa
LS 703 TN/I 2C Podstawa chłodnicza 6-szufladowa
LS 703 BT/V 2C Podstawa mroźnicza 6-szufladowa
LS 703 TN/V 2C Podstawa chłodnicza 6-szufladowa
LS 703 BT/I 2C Podstawa mroźnicza 6-szufladowa
Linie gastronomiczne
Nieodłącznym elementem każdej placówki gastronomicznej jest kuchnia. To serce całego lokalu, zatem precyzyjne określenie urządzeń w niej niezbędnych powinno zostać dokładnie przemyślane. Rozwiązaniem będzie dobrze wyposażona linia gastronomiczna. Najprościej mówiąc, linie gastronomiczne są segmentowo połączonymi elementami, spełniającymi funkcje, konkretnie dopasowane do profilu lokalu. Dzięki nim możliwe jest skupienie w jednym miejscu istotnych dla kucharza powierzchni przeinaczonych na gotujące się oraz gotowe potrawy, miejsce na przechowywanie urządzeń, oraz co ważne urządzeń, które będą dopasowane do specyfiki pracy i miejsca. W skład przygotowanej dla Państwa oferty wchodzą linie typu 600, 700 i 900, różniące się między sobą głownie głębokością (mm), oraz zastosowaniem. Linie gastronomiczne 600, idealnie sprawdzą się w przypadku małej gastronomi. Dla wielkich restauracji, preferowana będzie linia 900, która wyróżnia się ponadprzeciętną wytrzymałością i mocą, natomiast linia 700 z powodzeniem radzi sobie w małych jak i dużych lokalach. Warto skompletować w pełni funkcjonalny zestaw wraz z naszą ofertą!