-
Kategorie
add remove
-
Chłodnictwo
add remove
- Szafy chłodnicze i mroźnicze
- Stoły chłodnicze i mroźnicze
- Lady i witryny
- Kostkarki i łuskarki do lodu
- Płyty i nadstawki chłodnicze
- Schładzarko-Zamrażarki szokowe
- Zamrażarki skrzyniowe
- Podstawy chłodnicze pod urządzen
- Szafy do sezonowania
- Komory rozrostu
- Komory chłodnicze i mroźnicze
- Urządzenia wielofunkcyjne
- Cukiernie i kawiarnie add remove
-
Obróbka termiczna
add remove
- Płyty grillowe i grille
- Kuchnie i taborety
- Kuchenki mikrofalowe
- Frytownice
- Kotły
- Patelnie
- Tostery i opiekacze
- Urządzenia do hot-dogów
- Rożna
- Urządzenia do gotowania makaronu
- Bemary
- Witryny grzewcze
- Naleśnikarki
- Stoły grzewcze
- Pozostałe
- Urządzenia Sous-Vide cyrkulatory
- Utrzymywanie ciepła
- Gofrownice
- Urządzenia do gotowania ryżu
- Salamandry
- Witryna grzewcza
- Meble ze stali nierdzewnej add remove
-
Chłodnictwo
add remove
-
Piece gastronomiczne
addremove
- Kebab addremove
- Burgery addremove
- Pizza addremove
- Opiekacze elektryczne
Opiekacze elektryczne
Znaleziono 2 produktów.
Aktywne fitry
Opiekacz kwarcowy GN 1/1
Opiekacz kwarcowy GN 1/1 / HENDI
264409
Opiekacze elektryczne do kebaba
Opiekacz elektryczny do kebaba to podstawowe wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego zajmującego się serwowaniem tureckich przysmaków. Grill elektryczny do kebaba służy do smażenie/opiekania mięsa na kutego na bagnet. Ten typ urządzeń zasilany jest energią elektryczną i w związku z tym generuje większe koszty eksploatacji niż opiekacz gazowy, choć oba typy mają swoich zwolenników.
Najwyższej jakości grill elektryczny do kebaba
Podstawowa budowa sprzętu opiera się o ramę (zwykle wykonaną ze stali nierdzewnej), a jej pozostałe elementy to: dolna płyta (zazwyczaj ruchoma), górny silnik i zawór bezpieczeństwa. W zależności od wybranego modelu grilla elektrycznego do kebaba na wyposażeniu mogą znaleźć się także: płyty szamotowe, szuflady na tłuszcz i szufelki do mięsa.
Najczęstsze różnice występujące pomiędzy opiekaczami elektrycznymi do kebabów to: liczba stref grzewczych i ograniczenia związane z ich regulacją, maksymalna średnica i waga mięsa umieszczanego na szpikulcu, liczba bagnetów w zestawie, moc grzałek oraz ogólne rozmiary sprzętu.