Opiekacze elektryczne

Opiekacze elektryczne do kebaba

Opiekacz elektryczny do kebaba to podstawowe wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego zajmującego się serwowaniem tureckich przysmaków. Grill elektryczny do kebaba służy do smażenie/opiekania mięsa na kutego na bagnet. Ten typ urządzeń zasilany jest energią elektryczną i w związku z tym generuje większe koszty eksploatacji niż opiekacz gazowy, choć oba typy mają swoich zwolenników.

Najwyższej jakości grill elektryczny do kebaba

Podstawowa budowa sprzętu opiera się o ramę (zwykle wykonaną ze stali nierdzewnej), a jej pozostałe elementy to: dolna płyta (zazwyczaj ruchoma), górny silnik i zawór bezpieczeństwa. W zależności od wybranego modelu grilla elektrycznego do kebaba na wyposażeniu mogą znaleźć się także: płyty szamotowe, szuflady na tłuszcz i szufelki do mięsa.

Najczęstsze różnice występujące pomiędzy opiekaczami elektrycznymi do kebabów to: liczba stref grzewczych i ograniczenia związane z ich regulacją, maksymalna średnica i waga mięsa umieszczanego na szpikulcu, liczba bagnetów w zestawie, moc grzałek oraz ogólne rozmiary sprzętu.

Przepraszamy za niedogodności, prosimy o wyszukanie ponownie.

Szukaj ponownie

Produkt dodany do porównania