Kociołki

Kociołki gastronomiczne

Kociołek elektryczny to urządzenie przeznaczone przede wszystkim do przechowywania i podgrzewania zup. Możliwość regulacji temperatury powoduje, że ma zastosowanie w restauracjach, barach, bufetach, firmach cateringowych, hotelach i przedszkolach. Lekka i kompaktowa konstrukcja kociołków gastronomicznych ułatwia przenoszenie a łatwo demontowalna pokrywa umożliwia szybkie i higieniczne czyszczenie.

Kociołek do zupy elektryczny

W ofercie sklepu GastroSalon.pl znaleźć można nierdzewne kociołki do zupy elektryczne o różnej pojemności (najczęściej 10 litrów) i wykończeniu. Różnorodność pod względem funkcjonalnym i estetycznym sprawia, że nawet najbardziej wymagający klienci są w stanie kupić coś, co odpowiada ich oczekiwaniom. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z asortymentem naszego sklepu, wśród którego między innymi pojemniki termoizolacyjne i panele grzewcze na podczerwień! W razie wątpliwości i jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt z naszymi specjalistami do spraw sprzedaży, którzy zawsze służą pomocą.

Aktywne fitry

Produkt dodany do porównania