Kuter

Cuttery – urządzenia niemal do wszystkiego

Kuter to jeden z elementów wyposażenia różnych punktów gastronomicznych, restauracji, masarni czy garmażerii. Urządzenie to w znaczny sposób usprawnia i ułatwia pracę. Służy do siekania grubego lub drobnego produktów spożywczych, przygotowywania farszu, sosów, emulsji, zawiesin, musów, rozdrabniania przypraw, a nawet wyrabiania ciast.

Zalety cutterów gastronomicznych

Największą zaletą kutera gastronomicznego jest jego wszechstronne zastosowanie. Ponadto zazwyczaj nie zajmuje dużo miejsca, jest łatwy w obsłudze, a jego cena nie jest zbyt wysoka. Używana do produkcji stal nierdzewna to gwarancja wytrzymałości i łatwości czyszczenia. Poszczególne modele różnią się od siebie wydajnością i pojemnością zbiornika. Taka różnorodność sprawia, że łatwiej dobrać sprzęt do indywidualnych zapotrzebowań.

Aktywne fitry

Cutter gastronomiczny 15l | 400V | RQ.SD.15

Cena
6 340,00 zł brutto
5 154,47 zł netto
Availability: Out of stock

Cutter gastronomiczny 20l | 400V | RQ.SD.07

Cena
8 400,00 zł brutto
6 829,27 zł netto
Availability: Out of stock

Cutter gastronomiczny 20l | 230V | RQ.SD.07-22

Cena
8 790,00 zł brutto
7 146,34 zł netto
Availability: Out of stock

Cutter gastronomiczny 15l | 400V | RQ.SD.15

Cena
6 340,00 zł brutto
5 154,47 zł netto
Availability: Out of stock

Cutter gastronomiczny 20l | 400V | RQ.SD.07

Cena
8 400,00 zł brutto
6 829,27 zł netto
Availability: Out of stock

Cutter gastronomiczny 20l | 230V | RQ.SD.07-22

Cena
8 790,00 zł brutto
7 146,34 zł netto
Availability: Out of stock

Cutter gastronomiczny 50l | 230V | RQ.SD.09

Cena
9 840,00 zł brutto
8 000,00 zł netto
Availability: Out of stock
Produkt dodany do porównania