Kuter
Znaleziono 18 produktów.
PSP - 500 / 230V Kuter 6 l
PSP - 500 / 230V Kuter 8 l
VCM-42 Kuter/mikser 400 V
VCM-41 Kuter/mikser 230 V
VCB-62 Kuter/blender 400 V
VCB-61 Kuter/blender 230 V
Kutry - emulgatory ze zmienną prędkością - gama...
Cutter gastronomiczny 20l | 230V | RQ.SD.07-22
Cutter gastronomiczny 20l | 400V | RQ.SD.07
Cutter gastronomiczny 15l | 400V | RQ.SD.15
Cuttery – urządzenia niemal do wszystkiego
Kuter to jeden z elementów wyposażenia różnych punktów gastronomicznych, restauracji, masarni czy garmażerii. Urządzenie to w znaczny sposób usprawnia i ułatwia pracę. Służy do siekania grubego lub drobnego produktów spożywczych, przygotowywania farszu, sosów, emulsji, zawiesin, musów, rozdrabniania przypraw, a nawet wyrabiania ciast.
Zalety cutterów gastronomicznych
Największą zaletą kutera gastronomicznego jest jego wszechstronne zastosowanie. Ponadto zazwyczaj nie zajmuje dużo miejsca, jest łatwy w obsłudze, a jego cena nie jest zbyt wysoka. Używana do produkcji stal nierdzewna to gwarancja wytrzymałości i łatwości czyszczenia. Poszczególne modele różnią się od siebie wydajnością i pojemnością zbiornika. Taka różnorodność sprawia, że łatwiej dobrać sprzęt do indywidualnych zapotrzebowań.