Kuter

Cuttery – urządzenia niemal do wszystkiego

Kuter to jeden z elementów wyposażenia różnych punktów gastronomicznych, restauracji, masarni czy garmażerii. Urządzenie to w znaczny sposób usprawnia i ułatwia pracę. Służy do siekania grubego lub drobnego produktów spożywczych, przygotowywania farszu, sosów, emulsji, zawiesin, musów, rozdrabniania przypraw, a nawet wyrabiania ciast.

Zalety cutterów gastronomicznych

Największą zaletą kutera gastronomicznego jest jego wszechstronne zastosowanie. Ponadto zazwyczaj nie zajmuje dużo miejsca, jest łatwy w obsłudze, a jego cena nie jest zbyt wysoka. Używana do produkcji stal nierdzewna to gwarancja wytrzymałości i łatwości czyszczenia. Poszczególne modele różnią się od siebie wydajnością i pojemnością zbiornika. Taka różnorodność sprawia, że łatwiej dobrać sprzęt do indywidualnych zapotrzebowań.

Aktywne fitry

Produkt dodany do porównania