Patelnie

Patelnie gastronomiczne

Patelnia gastronomiczna to urządzenie usprawniające pracę w każdym profesjonalnym lokalu gastronomicznym. Cechuje się dużą wydajnością i solidnością, dlatego coraz częściej osoby prowadzące restauracje decydują się na zakup takiego sprzętu i zastąpienie nim tradycyjnych patelni. Dzięki temu w o wiele krótszym czasie można usmażyć dużo więcej artykułów spożywczych.

Charakterystyka patelni gastronomicznych

Patelnie gastronomiczne wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej, która zapewnia bezpieczeństwo i higienę pracy oraz możliwość użytkowania sprzętu przez wiele lat. Poszczególne modele różnią się pojemnością, dzięki czemu każdy klient może wybrać patelnie odpowiadającą jego indywidualnym potrzebom. Urządzenia te występują w dwóch wersjach: elektrycznej i gazowej. Wybór jednej z nich zależy od specyfiki, przystosowania lokalu, osobistych preferencji i możliwości finansowych kupującego.

Aktywne fitry

patelnia uchylna, elektryczna, 6.3 kW

Cena
4 730,21 zł brutto
3 845,70 zł netto
Dostępność: 10 na stanie

Opis produktu:

  • przeznaczona do smażenia i duszenia potraw
  • ręczny przechył misy w celu zlewania oleju
  • powierzchnia robocza 0.27m2
  • płynna regulacja temperatury
  • termostat bezpieczeństwa z manualnym resetem
  • obudowa i misa wykonana ze stali nierdzewnej
  • wydajność ok. 100 kotletów/h
  • pojemnośc misy ok. 40 l.
Produkt dodany do porównania