Patelnie

Patelnie gastronomiczne

Patelnia gastronomiczna to urządzenie usprawniające pracę w każdym profesjonalnym lokalu gastronomicznym. Cechuje się dużą wydajnością i solidnością, dlatego coraz częściej osoby prowadzące restauracje decydują się na zakup takiego sprzętu i zastąpienie nim tradycyjnych patelni. Dzięki temu w o wiele krótszym czasie można usmażyć dużo więcej artykułów spożywczych.

Charakterystyka patelni gastronomicznych

Patelnie gastronomiczne wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej, która zapewnia bezpieczeństwo i higienę pracy oraz możliwość użytkowania sprzętu przez wiele lat. Poszczególne modele różnią się pojemnością, dzięki czemu każdy klient może wybrać patelnie odpowiadającą jego indywidualnym potrzebom. Urządzenia te występują w dwóch wersjach: elektrycznej i gazowej. Wybór jednej z nich zależy od specyfiki, przystosowania lokalu, osobistych preferencji i możliwości finansowych kupującego.

Aktywne fitry

Produkt dodany do porównania