-
Kategorie
add remove
-
Obróbka termiczna
add remove
- Bemary
- Frytownice
- Gofrownice
- Kotły
- Kuchenki mikrofalowe
- Kuchnie i taborety
- Linie gastronomiczne
- Naleśnikarki
- Patelnie
- Pozostałe
- Płyty grillowe i grille
- Rożna
- Salamandry
- Stoły grzewcze
- TERMOMETR CYFROWY
- Tostery i opiekacze
- Urządzenia do gotowania makaronu
- Urządzenia do gotowania ryżu
- Urządzenia do hot-dogów
- Urządzenia Sous-Vide cyrkulatory
- Utrzymywanie ciepła
- Witryna grzewcza
- Witryny grzewcze
- Meble ze stali nierdzewnej add remove
-
Obróbka termiczna
add remove
-
Piece gastronomiczne
addremove
- Pizza Kebab Fast Food
- Zmywalnia
- DOM DOM
- Strona główna
-
- Akcesoria Porcelana Szkło
- Bar / Catering
- Bateria umywalkowa
- Chemia i higiena
- Chłodnictwo
- Cukiernie i kawiarnie
- Części i akcesoria do urządzeń
- DOM
- Jesień
- Meble ze stali nierdzewnej
- Obróbka mechaniczna
- Obróbka termiczna
- Bemary
- Frytownice
- Gofrownice
- Kotły
- Kuchenki mikrofalowe
- Kuchnie i taborety
- Linie gastronomiczne
- Naleśnikarki
- Patelnie
- Pozostałe
- Płyty grillowe i grille
- Rożna
- Salamandry
- Stoły grzewcze
- TERMOMETR CYFROWY
- Tostery i opiekacze
- Urządzenia do gotowania makaronu
- Urządzenia do gotowania ryżu
- Urządzenia do hot-dogów
- Urządzenia Sous-Vide cyrkulatory
- Utrzymywanie ciepła
- Witryna grzewcza
- Witryny grzewcze
- Piece gastronomiczne
- Pizza Kebab Fast Food
- RESTO
- Suszarki do żywnośći
- Umywalki dotykowe i bezdotykowe
- Umywalki dotykowe i bezdotykowe
- Wiadro na lód
- Zmywalnia
- Akcesoria Porcelana Szkło
Stoły grzewcze
Znaleziono 4 produktów.
Aktywne fitry
Wózek bufetowy grzewczy SHBM4 | 1505x900x1320 |...
Wózek bufetowy grzewczy SHBM3 | 1185x900x1320 |...
Podstawa grzewcza z szafką | Zernike |...
Stoły grzewcze
Stół grzewczy to urządzenie służące do przechowywania półproduktów i dań w podwyższonej temperaturze. Zazwyczaj zakres temperatur komory wynosi od 30°C do 65°C i może być regulowany.
Zalety stołu grzewczego
Stół grzewczy pozwala na przechowywanie dużej ilości dań w specjalnie izolowanej komorze. Dzięki takiemu rozwiązaniu nie trzeba się martwić o to, że potrawa straci swoją temperaturę lub że ulegnie zepsuciu. Bezpieczeństwo artykułów spożywczych umieszczanych wewnątrz stołu grzewczego zapewnia także materiał jego wykonania, czyli stal nierdzewna.
Jaki stół grzewczy wybrać?
Na rynku znaleźć można bogatą ofertę stołów grzewczych. Różnią się one od siebie przede wszystkim wymiarami i pojemnością. Występują w wersji centralnej, centralno-przelotowej i przyściennej. Każda z wersji może być wyposażona w drzwi suwane lub skrzydłowe. Wybór stołu grzewczego zależy od indywidualnych zapotrzebowań, rodzaju lokalu gastronomicznego, liczby klientów i możliwości powierzchniowych. W razie jakichkolwiek wątpliwości związanych z zakupem stołu grzewczego warto skontaktować się ze specjalistami ze sklepu GastroSalon.pl, którzy pomogą w wyborze konkretnego modelu stołu i odpowiedzą na wszystkie pytania.