Obieraczki do warzyw i owoców

Obieraczki gastronomiczne

Profesjonalne obieraczki przemysłowe są używane w różnych miejscach serwujących posiłki (w restauracjach, barach, stołówkach, przedszkolach, szpitalach, wojsku), aby usprawnić, ułatwić i przyspieszyć pracę związaną z obróbką warzyw i owoców. 

Jaką obieraczkę do warzyw wybrać? Jaką obieraczkę do owoców wybrać?

Elektryczne obieraczki do warzyw i owoców to ekonomiczne urządzenia, które nie tylko przyspieszają pracę, ale zapewniają też większą precyzję w obieraniu. Cechuje je bardzo duża wydajność i wytrzymałość gwarantująca możliwość ich wieloletniej eksploatacji. Pomaga w tym również konstrukcja ze stali nierdzewnej. Poszczególne modele obieraczek różnią się od siebie przede wszystkim jednorazowym wsadem oraz rozmiarami. Producenci udoskonalają swoje oferty, dodając do podstawowych funkcji nowe technologie optymalizujące pracę i zapewniające np. bardzo cichą pracę lub mniejsze zużycie energii. W związku z tym można wybrać obieraczkę najbardziej odpowiadającą indywidualnym zapotrzebowaniom. 

Aktywne fitry

Produkt dodany do porównania