Rondle
Znaleziono 26 produktów.
Rondel bez pokrywki, stalowy, Ø 200 mm, V 2.5 l...
Rondel bez pokrywki, stalowy, Ø 200 mm, V 2.5 l
Rondel bez pokrywki, stalowy, Ø 240 mm, V 4.3 l...
Rondel bez pokrywki, stalowy, Ø 240 mm, V 4.3 l
Rondel do smażenia Profi Line bez pokrywki 0,9...
Rondel Kitchen Line bez pokrywki 1,5 l śr. 160...
Rondel Kitchen Line do smażenia bez pokrywki...
Rondel Profi Line bez pokrywki 1 l śr. 140 x...
Rondel Kitchen Line bez pokrywki 3 l śr. 200 x...
Rondel Kitchen Line do smażenia bez pokrywki...
Rondel Profi Line bez pokrywki 1,5 l śr. 160 x...
Rondel Kitchen Line bez pokrywki 5 l śr. 240 x...
Rondel Profi Line bez pokrywki 2 l śr. 180 x 80 h
Rondel do smażenia Profi Line bez pokrywki 1,5...
Rondel Profi Line bez pokrywki 3 l śr. 200 x 90 h
Rondelek czarny Little Chef mini - okrągły
Rondelek czarny Little Chef mini - okrągły
Rondelek czarny Little Chef mini - owalny
Rondel miniaturowy z dziubkiem śr.50x(H)30
Rondel miniaturowy z dziubkiem śr.85x(H)50
Rondle gastronomiczne
Rondel to sprzęt, który przydaje się we wszelkiego rodzaju gastronomii: w restauracjach, barach, hotelach oraz gospodarstwach domowych. Wykorzystana do ich wyprodukowania technologia wielowarstwowego dna zapewnia znakomite przewodzenie ciepła, dzięki czemu znacznie skraca się czas oczekiwania na przygotowanie potrawy. Poza tym gwarantuje odporność na korozję i możliwość eksploatacji przez wiele lat. Rondle gastronomiczne wyposażone są w długie i solidne uchwyty ułatwiające pracę i pozwalające na swobodne i wygodne użytkowanie. W ofercie można dostać rondle przeznaczone do wszystkich rodzajów kuchni (indukcyjnych, elektrycznych, gazowych, ceramicznych) oraz mające różnorodne pojemności. Dzięki temu każdy klient znajdzie sprzęt odpowiadający indywidualnym zapotrzebowaniom.