Opis:
- urządzenie przeznaczone do formowania ciasta ciężkiego na pizze, pieczywo oraz pierogi,
- znaczne ułatwienie i przyspieszenie pracy przy formowaniu ciasta,
- obudowa w całości wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej,
- różny kształt ciasta, zależny od rozmieszczenia wałków (placki okrągłe lub prostokątne),
- podczas wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się, dzięki czemu ciasto
nie zmienia swoich właściwości (powłoka zapobiegająca przywieraniu ciasta
do wałków), - regulacja grubości ciasta na każdym z wałków w zakresie 0-4mm,
- pedał elektryczny usprawniający pracę w standardzie.
Parametry techniczne:
- wymiary zewnętrzne: 585x435x790
- ilość wałków: 2
- kształt ciasta: okrągły
- waga ciasta: 210-700
- średnica ciasta [mm]:260-400
- moc [kW]:0,25
- zasilanie [V]: 230
- waga [kg]:39
Dlaczego warto wybrać wałkownicę do ciasta Resto Quality Sigma420 Linia premium?:
- wałkownica wyprodukowana we Włoszech
- znacznie przyspiesza pracę związaną z rozwałkowaniem ciasta
- prosta regulacja grubości ciasta
- w standardowym wyposażeniu posiadają wzmocnione przekładnie w wałkach
- wałki posiadają micro wypustki, dzięki którym można rozwałkowywać nawet ciasto marcepanowe
- 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski
Do pobrania:
Instrukcja obsługi