Wilki do mięsa

Aktywne fitry

Wilk do mięsa przemysłowy

Wilk do mięsa to fachowa nazwa powszechnie znanego urządzenia jakim jest maszynka do mielenia mięsa. Urządzenie to stosuje się we wszystkich gałęziach gastronomicznych, zarówno do użytku własnego jak i przemysłowego. W naszej ofercie znajdą Państwo profesjonalne wilki do mięsa oraz wilki do mięsa przemysłowe o różnej wielkości, wydajności i mocy, dzięki czemu będą mogli Państwo dostosować je do indywidualnych potrzeb. Przy wyborze maszynki do mięsa należy kierować się przede wszystkim jej wydajnością, którą określa ilość mielonego mięsa w kilogramach na godzinę. Przykładowo w małym punkcie gastronomicznym wystarczy urządzenie o wydajności do 200 kg na godzinę, a do większych restauracji lub zakładów poleca się te od 300 kg/h. Wszystkie maszynki do mięsa w ofercie naszego sklepu GastroSalon.pl zostały wykonane z wysokiej jakości materiałów – stali nierdzewnej i anodowanego aluminium, dzięki czemu są solidne, a przy tym łatwe i szybkie do wyczyszczenia. Posiadamy również szeroki wybór noży i sitek do maszynek oraz wałków ślimakowych w atrakcyjnych cenach.

Produkt dodany do porównania