RODZAJ OBRÓBKI krojenie w plastry, w kostkę, szatkowanie, ucieranie i/lub krojenie w paski owoców, warzyw, suchego pieczywa, sera, orzechów, pieczarek, itp. CHARAKTERYSTYKA umożliwia przygotowywanie od 500 do 3 000 porcji dziennie. kompletny system przygotowywania żywności, pozwalający na maksymalnie szybkie przetwarzanie różnych surowców, przy zachowaniu ergonomii i maksymalnym zredukowaniu wysiłku fizycznego. przystawka do ciągłego podawania umożliwia ciągłe krojenie ziemniaków, cebuli, pieczarek itp. pneumatyczna przystawka dociskowa do automatycznego podawania kapusty, sałaty, sera, marchwi i innych artykułów spożywczych wymagających dociskania przy podawaniu. silny dźwigniowy ręczny podajnik dociskowy do łatwego przygotowywania artykułów wymagających docisku przy podawaniu – jak kapusta, marchew, ser itp. podajnik tulejowy z czterem tulejami o różnej średnicy umożliwia ciągłe krojenie ogórków, porów, pomidorów, owoców cytrusowych itp. automatyczna funkcja uruchamiania/zatrzymywania pozwala na szybkie i bezpieczne podawanie. metalowe tarcze tnące wyposażone w ostrza, które można wyjmować w celu wymiany lub zaostrzenia. dwa koła umieszczone z tyłu i uchwyt z przodu umożliwiają łatwe przenoszenie. model podłogowy. MATERIAŁY obudowa urządzenia, cylindryczne podajniki i przystawki wykonane są ze stali nierdzewnej.
RG-400i/2
Arkusz danych
Pojemność (l)
cylinder: 9
Wymiary (mm)
715 x 580 x 1210 - 1690 (zależnie od konfiguracji)
Moc (kW)
1,5
Waga (kg)
70,5
Prędkość (obr/min)
200 / 400
Wydajność (kg/min)
do 40
Przewoźnik
Informacje
Cena
Kurier DPD przedpłata
1-3 dni (poinformujemy niezwłocznie w przypadku dłuższego czasu oczekiwania)
Darmowa
Kurier DPD pobranie
1-3 dni (poinformujemy niezwłocznie w przypadku dłuższego czasu oczekiwania)
Darmowa
Przewoźnik
Informacje
Cena
Kurier DPD przedpłata
1-3 dni (poinformujemy niezwłocznie w przypadku dłuższego czasu oczekiwania)
Darmowa
Kurier DPD pobranie
1-3 dni (poinformujemy niezwłocznie w przypadku dłuższego czasu oczekiwania)