Wielofunkcyjny piec przelotowy Moretti Forni jest urządzeniem gastronomicznym nowej generacji. Cechuje się niezrównaną jakością pieczenia, a przy tym najniższą temperaturą na zewnątrz w swojej klasie. Jest idealnym rozwiązaniem do produkcji ciągłej w pizzeriach.

  • Całość z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
  • Ściany izolowane
  • Możliwość zestawiania piętrowego (na etapie składania zamówienia)
  • Sterowanie elektroniczne
  • Wyświetlacz LCD graficzny
  • Programowalny
  • Technologia ADAPTIVE-POWER® – dostosowuje moc do wydajności
  • Technologia DUAL-TEMP® – utrzymuje oddzielne temperatury na górze i dole komory
  • Technologia COOL-AROUND® – gwarantuje temp. obudowy maks. +40°C
  • System BEST-FLOW® – kontroluje przepływ gorącego powietrza w komorze
  • System SWING-IN/OUT® (opcja) – zmniejsza ubytki ciepła przy wejściu i wyjściu do komory
  • Technologia REMOTE-MASTER® (opcja) – zdalna kontrola i zarządzanie piecem
  • System oszczędzania energii elektrycznej
  • Timer
  • Blokada funkcji
  • System diagnostyczny
  • Blaty odstawcze na gotową pizzę i inne wypieki
  • Wersja elektryczna

    Pojemność i wydajność pojedynczej komory pieca:
  • 2x o330 mm – 25 pizz/h
  • 1× 600×400 mm – 10 pizz/h

.

Dane techniczne

Zasilanie: 400V
Ilość komór:
  • 1
  • przelotowy
wymiary w mm: 1240x800x(H)480
wymiary komory (mm): 600x410x(H)80
moc całkowita (kW): 6,9
Zakres mocy: 6 do10 kW
T64E

Przewoźnik Informacje Cena
Darmowa przesyłka kurierska 1-5 dni Darmowa
Przewoźnik Informacje Cena
Darmowa przesyłka kurierska 1-5 dni Darmowa

16 innych produktów w tej samej kategorii:

najczęściej kupowane produkty
Produkt dodany do porównania