Stół chłodniczy do pizzy G-S7T2 200297
Stół chłodniczy do pizzy G-S7T2 200297
Znaleziono 16 produktów.
Stół chłodniczy do pizzy G-S7T2 200297
Zespolony stół do pizzy Asber 1795x700x1050mm ETPZ-180-06 HC 90NS
3x blok szuflad 1/2 ( 6 szuflad 1/2 )
Zespolony stół do pizzy Asber 1795x700x1050mm ETPZ-180-22 HC 90NS
2x drzwi + 1 blok szuflad 1/2 ( 2 szuflady 1/2 )
Zespolony stół do pizzy Asber 1795x700x1050mm ETPZ-180-14 HC 90NS
1x drzwi + 2 bloki szuflad 1/2 ( 4 szuflady 1/2 )
Zespolony stół do pizzy z szufladami 1345x700x1050mm ETPZ-135-04 HC 90NS
2x blok szuflad 1/2 ( 4 szuflady 1/2)
Zespolony stół do pizzy Asber 1345x700x1050mm ETPZ-135-12 HC 90NS
1x drzwi + 1x blok szuflad 1/2
STÓŁ CHŁODNICZY DO PIZZY SZ SZKLANĄ OSŁONĄ 906x700x894 POJ.200L
ETS-100 HC GR
2x drzwi
GTS-180 D
GN 1/1 GTS-135 D
GTPZ-135-12 D
GTPZ-180 D
STÓŁ CHŁODNICZY DO PIZZY Z SZUFLADAMI 2017x800x850 POJ. 368L
ETP-8-200-27 HC GR
2x drzwi + 7 szuflad
Zespolony stół do pizzy Asber 1795x700x1050mm ETPZ-180 HC 90NS
3x drzwi
Zespolony stół do pizzy Asber 1345x700x1050mm ETPZ-135 HC 90NS
2x drzwi
STÓŁ CHŁODNICZY DO PIZZY 2542x800x850 POJM414L MOC 606W
ETP-8-250-34 HC GR
3x drzwi 4x szuflada
STÓŁ CHŁODNICZY DO PIZZY 2542x800x850 POJ.414L MOC 606W
ETP-8-250-37 HC GR
3x drzwi 7x szuflady
Stół do pizzy to specjalny element wyposażenia profesjonalnej pizzerii lub innego lokalu gastronomicznego serwującego włoski przysmak. To na nim przygotowywana jest pizza zanim trafi do pieca. Standardowy stół chłodniczy do pizzy składa się z:
Stoły chłodnicze do pizzy różnią się od siebie wymiarami, liczbą komór chłodzących, rodzajem blatu (najczęściej występują blaty granitowe chroniące przed uszkodzeniami i zarysowaniami), materiałami, z których wykonana jest obudowa, rodzajem oświetlenia oraz formą zasilania (do wyboru modele ograniczające zużycie energii nawet o 50%). W ofercie znajduje się również specjalny stół do pizzy z nadstawką. Ceny chłodniczych stołów do produkcji pizzy są różnorodne i zależą od wielu czynników. Bez wątpienia jednak warto zainwestować w coś, co może niesamowicie podnieść jakość produkcji pizzy i komfort pracy, między innymi dzięki oszczędności czasu.