Stoły do pizzy

Aktywne fitry

Stoły do pizzy

Stół do pizzy to specjalny element wyposażenia profesjonalnej pizzerii lub innego lokalu gastronomicznego serwującego włoski przysmak. To na nim przygotowywana jest pizza zanim trafi do pieca. Standardowy stół chłodniczy do pizzy składa się z:

  • zapewniającego wystarczającą ilość miejsca do swobodnego przyrządzania ciasta,
  • szafek chłodniczych lub neutralnych, pozwalających na przechowywanie produktów niezbędnych do zrobienia pizzy,
  • podajnika na produkty,
  • cyfrowego wyświetlacza

Chłodnicze stoły do pizzy z nadstawką

Stoły chłodnicze do pizzy różnią się od siebie wymiarami, liczbą komór chłodzących, rodzajem blatu (najczęściej występują blaty granitowe chroniące przed uszkodzeniami i zarysowaniami), materiałami, z których wykonana jest obudowa, rodzajem oświetlenia oraz formą zasilania (do wyboru modele ograniczające zużycie energii nawet o 50%). W ofercie znajduje się również specjalny stół do pizzy z nadstawką. Ceny chłodniczych stołów do produkcji pizzy są różnorodne i zależą od wielu czynników. Bez wątpienia jednak warto zainwestować w coś, co może niesamowicie podnieść jakość produkcji pizzy i komfort pracy, między innymi dzięki oszczędności czasu.

Produkt dodany do porównania