• -3 504,89 zł
    B 1011 i Piec 10x GN 1/1 iniekcyjny

TECHNIKI GOTOWANIA Gorące powietrze 30 – 300 °C 30 – 300 °C
Funkcja kombi - gorące powietrze/para
Funkcja gotowania w parze 30 – 130 °C 30 – 130 °C
Bio-gotowanie 30 – 98 °C 30 – 98 °C
Regeneracja, system bankietowy - obróbka termiczna polegająca na regeneracji i utrzymywaniu potraw do momentu serwowania
Pieczenie nocne - oszczędność czasu i energii
Timer półek - możliwość ustawienia dowolnego czasu obróbki na każdej półce
Delta T pieczenie/gotowanie - idealne dostosowanie parametrów pieczenia dużych mięs
Pieczenie niskotemperaturowe - minimalnea utrata wagi, lepsza soczystość i smak
Cook & Hold - piec automatycznie przechodzi w tryb podtrzymania po zakończeniu obróbki termicznej
Golden Touch - funkcja zapiekania z efektem perfekcyjnej złotobrązowej i chrupkiej skórki
Sous-vide, suszenie, pasteryzacja, konfitowanie, wędzenie - specjalne programy dla nowoczesnej gastronomii
Automatyczny przedgrzew
Automatyczne chłodzenie
Manualne nawilżanie,Automatyczny start
Easy Cooking
WYPOSAŻENIE Automatyczne mycie
Książka kucharska (programy / kroki) 1000/20
Rekuperator
AHC (Active Humidity Control) - automatyczna regulacja wilgotności
ASGS (Advanced Steam Generation System) - szybkie generowanie nasyconej pary
ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością
Potrójna szyba w drzwiach *** - minimalne straty ciepła, niskie zużycie energii, jeszcze lepsze chłodzenie drzwi
Dwukierunkowe obroty wentylatora - idealnie równomierny efekt pieczenia
Automatyczna klapka - system usuwania wilgoci, dla uzyskania lepszej chrupkości i idealnego koloru ○ zdublowane
7 prędkości wentylatora*** - dokładne kontrolowanie cyrkulacji powietrza
Fan Stop - natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi, minimalizuje utratę ciepła i zwiększa bezpieczeństwo
Taktowanie wentylatora*** - 3 kroki dla jeszcze większej równomierności
Solidna klamka - wygodne i bezpieczne otwieranie urządzenia, antybakteryjne wykonanie
Prysznic ręczny - zewnętrzne źródło wody****
Sonda gotowania - precyzyjne pieczenie, stała kontrola temperatury wewnątrz potrawy**** 6 punktowa sonda
Stal nierdzewna AISI 304/316 - najwyższej jakości wykonananie z powłoką o podwyższonej trwałości
Chemicznie wytrawiana komora gotowania - zaokrąglone narożniki dla łatwego czyszczenia
Port USB - łatwe rejestrowanie lub wczytywanie danych
SERWIS System HACCP - łatwa i błyskawiczna analiza punktów krytycznych
BCS (Boiler Control System)* - automatyczny system sterowania i kontroli bojlera
SDS System diagnostyki serwisowej - automatyczna informacja o błędach
Interfejs LAN - zdalny dostęp i zarządzanie danymi poprzez przeglądarkę internetową
DODATKOWE WYPOSAŻENIE Druga sonda temperatury
Lewostronnie otwierane drzwi**
Bezpieczne dwustopniowe otwieranie drzwi
Wbudowany, zwijany prysznic ręczny*
Dodatkowy zestaw prowadnic 600x400 mm

B 1011 i

Arkusz danych

Zasilanie
400V
Wymiary (mm)
933 x 867 x 1046
Moc (kW)
18,6
Waga (kg)
138
Pojemność (GN )
10x GN 1/1 + 1x GN 1/1
Wytwarzanie pary
natrysk
Przewoźnik Informacje Cena
Kurier DPD przedpłata 1-3 dni (poinformujemy niezwłocznie w przypadku dłuższego czasu oczekiwania) Darmowa
Kurier DPD pobranie 1-3 dni (poinformujemy niezwłocznie w przypadku dłuższego czasu oczekiwania) Darmowa
Przewoźnik Informacje Cena
Kurier DPD przedpłata 1-3 dni (poinformujemy niezwłocznie w przypadku dłuższego czasu oczekiwania) Darmowa
Kurier DPD pobranie 1-3 dni (poinformujemy niezwłocznie w przypadku dłuższego czasu oczekiwania) Darmowa

16 innych produktów w tej samej kategorii:

najczęściej kupowane produkty
Produkt dodany do porównania