Opis:
- urządzenie idealne do wypieku pizzy, chleba, wyrobów cukierniczych i garmażeryjnych
- krótki czas pieczenia
- proste odbieranie produktów z taśmociągu wykonanego z siatki
- duże okienko umożliwia ciągłą kontrole pieczenia
- prosta obsługa dzięki możliwości programowania
- równomierne rozprowadzanie ciepła w całej komorze
- w pełni nierdzewny korpus
- mikroprocesorowy panel kontrolny
- możliwość pracy w niskiej temperaturze otoczenia
- dopasowany do przenośnika
- komora piekarnika wykonana ze stali
- korpus wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej
- niskie zużycie gazu
- dotykowy wyświetlacz LCD ułatwiający obsługę
- temperatura pracy od 150-315°C
- umożliwia oszczędność czasu dzięki szybkiej i wydajnej pracy
- podstawa jezdna
- długość cyklu pieczenia od 1 do 30 minut
Parametry techniczne:
- wymiary zewnętrzne [mm]: 1540x2000x1300
- wymiary komory pieczenia [mm]: 855x1025x87
- wysokość podstawy [mm]: 545
- zużycie gazu [m³/h]: 2
- moc [kW]: 27
- zasilanie [V]: 230
- szerokość taśmy [mm]: 810
- waga [kg]: 350
- wydajność ⌀30 [szt/h]: 135
Dlaczego warto wybrać piec tunelowy Resto Quality SEG2000?:
- piece zasilane gazem są nawet o 50% bardziej oszczędne od pieców elektrycznych
- sterowanie za pomocą panelu dotykowego z możliwością zapisu różnych parametrów pieczenia
- duża powtarzalność wypieku
- piec przeznaczony do dużych pizzerii oraz cukierni
- ogrzewanie pieczonych produktów poprzez równomierny nadmuch gorącego powietrza