Opis:
- piece wykonane są ze stali nierdzewnej i stali powlekanej malowanej na kolor czarny
- izolacja z wełny mineralnej
- wewnętrzne oświetlenie komory
- płyty szamotowe umieszczone w dolnej części komory
- regulacja grzałek górnych i dolnych za pomocą niezależnych termostatów
- oddzielny termometr dla każdej komory umożliwiający kontrolę wypieku
- nowoczesny design oraz profilowana komora
- sterowanie mechaniczne
- szerokie okno umożliwia kontrolowanie procesu pieczenia
- wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej
- urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki
Parametry techniczne:
- ilość komór: 2
- wymiary pizzy: 12x 35 cm
- wymiary wewnętrzne: 1080x720x140 mm (x2)
- wymiary zewnętrzne: 1360x954x745 mm
- moc: 18,0 kW
- napięcie: 400 V
- temperatura: 45-455C
- waga: 176 kg
- ilość blach 60x40cm: 4
Wyposażenie dodatkowe:
- okap nad piec 1360x1015x120 – 2 180 zł netto
- podstawa pod piec – 2 230 zł netto
- płyty szamotowe górne – 2 080 zł netto
- możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150zł netto
Dlaczego warto wybrać piec do pizzy Resto Quality One 66 XL/L?:
- W pełni profesjonalny piec do pizzy wyprodukowany we Włoszech.
- Możliwość ustawienia różnych temperatur grzałek w dolnej i górnej części komory.
- Zwiększona powietrzna komory mieszcząca w zależności od modelu od 4 do aż 9 pizz o średnicy 35cm.
- Termometr pokazujący temperaturę wewnątrz komory.
- Temperatura maksymalna to aż 455°C.
- Dolna powierzchnia komory wyłożona szamotem.
- Długa i wygodna w codziennym użytku rączka.
- Szerokie okienko dla lepszej widoczności procesu wypieku.
- Otwór wsadowy w kształcie półksiężyca zmniejszający utratę ciepła z pieca.
- Możliwość domówienia płyty szamotowej na górze komory dla osiągnięcia większej równomierności wypieku.
- Ze względu na zmieniony układ komory i większą szerokość niż głębokość, piece te są łatwiejsze i wygodniejsze w użytkowaniu.
- 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski.
Do pobrania:
Instrukcja obsługi