A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U W X Y Z
Lada chłodnicza te są najlepszym rozwiązaniem w zakresie przechowywania świeżej żywności – lady chłodnicze zapewniają im właściwą temperaturę, a jednocześnie pozwalają na ekspozycję towarów.
Lampa grzewcza do potraw - urządzenie gastronomiczne przeznaczone do podgrzewania potraw i utrzymywania ich temperatury przed serwowaniem.
Lampa grzewcza gazowa - urządzenie grzewcze przeznaczone do ogródków restauracyjnych. Dzięki dużej mocy grzewczej, urządzenie obejmuje swoim zasięgiem dużą powierzchnię, zapewniając przyjemne ciepło i komfortowe warunki, nawet przy niskiej temperaturze otoczenia.
Lampa owadobójcza - profesjonalne urządzenie stosowane w przemyśle gastronomicznym i sklepach, przeznaczone do zabijania owadów. Lampy dzielimy ze względu na moc świetlówek UV, która decyduje o zasięgu skutecznego działania urządzenia (średnio od 20 m2 do 300 m2). Owady są zabijane za pomocą siatki rażącej lub przyklejają się do specjalnej taśmy/lepu. Niektóre urządzenia oferują połączenie tych dwóch metod. Dostępne są lampy do zabijania owadów przystosowane do użytku na zewnątrz budynków. Lampy owadobójcze z oferty www.gastroprofit.pl posiadają atest i są dopuszczone do użytku w kuchni.