Kostkarki do lodu

Aktywne fitry

Przemysłowe i gastronomiczne kostkarki do lodu

W lokalach gastronomicznych, w których serwowane są chłodzone napoje - kostkarka do lodu jest niezbędnym urządzeniem. Pozwalaj ona na szybkie wyprodukowanie kostek lodu w takiej ilości, aby zaspokoić potrzeby Klientów każdej restauracji.

Jaką kostkarkę kupić?

W zależności od rozmiaru lokalu gastronomicznego – mamy do wyboru przemysłowe kostkarki do lodu w szerokiej gamie rozmiarowej. W dużych lokalach idealnie sprawdzi się urządzenie o dużych gabarytach i bardziej wydajna, do tych mniejszych wystarczy zaopatrzyć się w kompaktowy model przemysłowej kostkarki do lodu.

Zalety kostkarek do lodu

Profesjonalna kostkarka do lodu to urządzenie w pełni zautomatyzowane, dzięki czemu praca człowieka zostaje zredukowana do minimum. Pozwala na wyprodukowanie od kilkunastu do kilkudziesięciu kilogramów lodowych kostek. Odbywa się to w dużo krótszym czasie niż przy użyciu zamrażalki. Poza tym maszyny do lodu przeznaczone dla gastronomii, pozwalają również wytworzyć kostki o idealnym rozmiarze. Dużym atutem urządzenia jest materiał, z jakiego została wykonana, czyli stal nierdzewna, co czyni ją niezwykle trwałą, ale również łatwą w utrzymaniu w czystości.

Produkt dodany do porównania