Odpowiednie przechowywanie produktów jest podstawą prowadzenia punktu gastronomicznego. Dlatego w takim miejscu niezbędny element wyposażenia to szafa mroźniczo-chłodnicza, która umożliwia przetrzymywanie artykułów łatwo psujących się w odpowiednich dla nich warunkach oraz magazynowanie żywności na dłuższy czas przy zachowaniu jej świeżości i zawartości składników odżywczych.
Szafa dwutemperaturowa jest świetnym rozwiązaniem do niedużych restauracji lub barów szybkiej obsługi, ponieważ zastępuje on dwa urządzenia: chłodziarkę i zamrażarkę, dzięki czemu można mówić o ogromnej oszczędności przestrzeni.
Urządzenie wyposażone jest w dwie niezależne komory występujące w różnych rozmiarach. W związku z tym każdy klient bez problemu powinien znaleźć sprzęt odpowiadający jego wymaganiom. Dodatkowo wysokiej jakości wykonanie (zazwyczaj ze stali nierdzewnej) zapewnia wytrzymałość a funkcja samodomykania drzwi ułatwia i usprawnia pracę.
Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.
Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.