raty przez internet leasing przez internet
Szybki kontakt: +48 501 869 226 | sklep@gastrosalon.pl

Prasa do ciasta 200-250 podkładów/h

Symbol: 222454
Cena: 45508.77
Wysyłka w ciągu: 21dni
Cena przesyłki:0
Przesyłka kurierska:
0
Ilość (szt.):

Maksymalna ilość dla możliwych parametrów produktu została osiągnięta.
Zamówienie telefoniczne: 501 869 226
Zostaw numer telefonu. Oddzwonimy!
Udostępnij:

Urządzenia przeznaczone do obróbki wyrośniętego ciasta na pizzę. *Służy do przygotowania porcji sprasowanego ciasta o średnicy nawet do 500 mm*, w zależności od docelowej grubości i ilości ciasta, z krawędzią lub bez.
Dzięki automatycznej pracy możliwe jest przygotowanie dużej ilości podkładów.
− System zimnego prasowania ciasta na podkład do pizzy nie powoduje zmian w strukturze i konsystencji ciasta
− System prasowania chroniony patentem – dzięki niemu sprasowane ciasto jest tak delikatne jak robione jest ręcznie przez najlepszych pizzayolo
− Regulowana grubość ciasta (15 ustawień dla 222430 i 222447)
− Możliwość tworzenia wyższych krawędzi na cieście (opcja – wymagany zakup odpowiedniej obręczy)
− Manualne opuszczanie górnej płyty prasującej (modele 222430 i 222447)
− Elementy wałkujące i prasujące ciasto zabezpieczone wełnianym filcem, zarówno w górnej, stałej części urządzenia, jak i w dolnej, ruchomej jego części
− Wszystkie elementy do kontaktu z ciastem wykonane ze stali nierdzewnej oraz polietylenu dopuszczonych do kontaktu z żywnością
− Temperatura robocza: od 5°C do 40°C, przy wilgotności do 90%.
− Obudowa ze stali malowanej proszkowo

*Model automatyczny 222454*
− Możliwość zaprogramowania aż 19 programów zawierających wybraną grubość ciasta (od 0,5 do 10 mm) oraz czas jego prasowania (od 1 do 10 s)
− Wyświetlacz LCD pokazujący numer programu, grubość i czas prasowania ciasta
− Przyciski funkcyjne do programowania i zmieniania parametrów przygotowania podkładu pizzy
− Automatyczne opuszczanie i podnoszenie górnej tarczy
− Wyciągana szuflada z dolną płytą w celu łatwego nakładania świeżego oraz zdejmowania uformowanego ciasta

*Parametry*
*wymiary* 502x728(+400)x(H)768 mm
*maks. średnica ciasta* 480-500 mm
*wydajność* 200-250 podkładów/h
*dopuszczalna gramatura ciasta* 100-1000
*moc* 750 W
*napięcie* 230 V
*waga* 115 kg

Parametry
wymiary: 502x728(+400)x(H)768
moc: 750
napięcie: 230
opis: maks. średnica ciasta- śr.480-500 mm, -dopuszczalna gramatura ciasta-100-1000 g
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Komentarze i opinie mogą dodawać tylko zalogowani Klienci.
Sklep internetowy na oprogramowaniu Sky-Shop.pl
SKY-SHOP Sklep internetowy
Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni