raty przez internet leasing przez internet
Szybki kontakt: +48 501 869 226 | sklep@gastrosalon.pl

Piły do kości

Sortuj według:

Piły do mięsa

Piła do kości to sprzęt, który znajduje zastosowanie w zakładach gastronomicznych, supermarketach, marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa rybnego czy restauracjach. Służy ona do precyzyjnego cięcia ryb, kawałków mięsa z kością lub bez kości.

Zalety piły do kości

Największą zaletą pił do kości jest to, że w znaczny sposób ułatwiają i usprawniają pracę. Poza tym pozwalają na regulację grubości i wysokości krojonego mięsa. Ich obsługa jest bardzo prosta. Elementy mające bezpośrednią styczność z mięsem wykonane są ze stali nierdzewnej, co gwarantuje bezpieczeństwo i higienę pracy.

W asortymencie sklepu GastroSalon.pl można znaleźć szeroki wybór pił do kości od różnych producentów i o różnej specyfikacji. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, zachęcamy do kontaktu z naszymi specjalistami do spraw obsługi klientów, którzy zawsze chętnie służą pomocą.

Sklep internetowy na platformie
SKY-SHOP Sklep internetowy
Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni