raty przez internet leasing przez internet
Szybki kontakt: +48 501 869 226 | sklep@gastrosalon.pl

Piec konwekcyjny z zaparowaniem 5xGN2/3, elektryczny, sterowanie manualne

Symbol: 225530
Cena: 5989.00
Wysyłka w ciągu: 48h
Cena dostawy:0
Przesyłka pobraniowa:
0
Odbiór osobisty:
0
Przesyłka kurierska:
0
Ilość (szt.):

Maksymalna ilość dla możliwych parametrów produktu została osiągnięta.
Zamówienie telefoniczne: 501 869 226
Zostaw numer telefonu. Oddzwonimy!
Udostępnij:

Profesjonalny gastronomiczny elektryczny piec konwekcyjny z zaparowaniem marki Hendi. Łatwy w obsłudze dzięki sterowaniu manualnemu, polecany do wszelkiego rodzaju kuchni, w restauracjach, barach, stołówkach, szkołach itp. Nadaje się do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu.

Cechy produktu:
– Idealne do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach – do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
– Dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb i warzyw
– Bezpośrednie wytwarzanie pary poprzez natrysk wody na wentylator
– Pięciostopniowa regulacja zaparowania komory
– Czytelny i łatwy w obsłudze panel
– Lampki kontrolne poszczególnych funkcji
– Obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej AISI 304
– Komora z oświetleniem halogenowym
– Drzwi z podwójną szybą, wyposażone w uszczelkę
– Demontowane prowadnice w komorze
– Podłączenie wody: 3/4”, wyjście do kanalizacji: Ø 30 mm

Parametry
moc: 3200
napięcie: 230
Pojemność (l): 5x GN 2/3
Wymiary zewnętrzne (mm): 610x730x(H)660
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Komentarze i opinie mogą dodawać tylko zalogowani Klienci.
Sklep internetowy na platformie
SKY-SHOP Sklep internetowy
Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni