Szybki kontakt: +48 501 869 226 | sklep@gastrosalon.pl

Opiekacze elektryczne

Sortuj według:

Opiekacze elektryczne do kebaba

Opiekacz elektryczny do kebaba to podstawowe wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego zajmującego się serwowaniem tureckich przysmaków. Grill elektryczny do kebabauży do smażenie/opiekania mięsa nakutego na bagnet. Ten typ urządzeń zasilany jest energią elektryczną i wzwiązku z tym generuje większekoszty eksploatacji niż opiekacz gazowy, choć oba typy mają swoich zwolenników.

Podstawowa budowa sprzętu opiera się o ramę (zwykle wykonaną zestalinierdzewnej), a jejpozostałe elementy to: dolna płyta (zazwyczaj ruchoma), górny silnik i zawór bezpieczeństwa. W zależności od wybranego modelu na wyposażeniu mogą znaleźć się także: płyty szamotowe, szuflady na tłuszcz i szufelki do mięsa.

 

Najczęstsze różnice występujące pomiędzy opiekaczami elektrycznymi do kebabów to: liczba stref grzewczych i ograniczenia związane z ich regulacją, maksymalna średnica i waga mięsa umieszczanego na szpikulcu, liczba bagnetów w zestawie, moc grzałekoraz ogólne rozmiary sprzętu.

Sklep internetowy na platformie
SKY-SHOP Sklep internetowy
Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni