Szybki kontakt: +48 501 869 226 | sklep@gastrosalon.pl

Nadziewarki

Sortuj według:

Nadziewarki do mięsa

Nadziewarka do mięsa to urządzenie, które jest niezbędne w profesjonalnym punkcie gastronomicznym zajmującym się produkowaniem różnego rodzaju kiełbas. Zastosowanie znajduje również w wielu gospodarstwach domowych wśród pasjonatów własnoręcznie robionych, domowych wędlin.

Jaką nadziewarkę do kiełbas wybrać?

Gastronomiczna nadziewarka do mięsa może być pozioma lub pionowa, ręczna lub elektryczna. Różnice między poszczególnymi modelami związane są z pojemnością. W związku z tym, w łatwy sposób, da się wybrać sprzęt odpowiadający indywidualnym zapotrzebowaniom. Zazwyczaj w zestawach do nadziewarek znajdują się różne typy lejków (różnorodne średnice).

Charakterystyczne cechy nadziewarek do kiełbas

 Elementy, które mają bezpośredni kontakt z mięsem wykonane są ze stali nierdzewnej, natomiast obudowa może być ze stali nierdzewnej lub stali lakierowanej. Nadziewarki do mięsa powinny charakteryzować się solidnością i wytrzymałością, która gwarantuje ich wieloletnią użyteczność.

Sklep internetowy na platformie
SKY-SHOP Sklep internetowy
Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni