Szybki kontakt: +48 501 869 226 | sklep@gastrosalon.pl

Miksery spiralne do ciasta

Sortuj według:

Miksery spiralne do ciasta

Mikser spiralny do ciasta jest urządzeniem przeznaczonym do wyrabiania ciast, które mają ciężką konsystencję np. ciasta do pizzy. Dlatego wykorzystuje się go, żeby zapewnić doskonałą jakość produkcji w gastronomii zajmującej się serwowaniem pizzy, pierogów lub chleba.

Taki sprzęt ma zazwyczaj trójelementową, nieskomplikowaną budowę składającą się z dzieży, mieszadła (głowicy) i podstawy. Ta ostatnia zapewnia stabilność całego mechanizmu.

W zależności od typu miksera dzieża i mieszadło mogą być wyjmowane lub nie i jako elementy mające bezpośredni kontakt z ciastem najczęściej wykonane są ze stali nierdzewnej. Natomiast obudowa może być z różnego rodzaju materiałów (stal, blacha emaliowana, aluminium).

Oferta mikserów spiralnych

Bogata oferta mikserów spiralnych do ciasta wynika głównie z odmiennej pojemności dzieży oraz różnorodności wykonania i wykończenia sprzętów. W związku z tym klient może dokonywać wyboru, kierując się nie tylko funkcjonalnością, jakiej oczekuje, ale także, biorąc pod uwagę odpowiednią dla niego estetykę.

Sklep internetowy na platformie
SKY-SHOP Sklep internetowy
Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni