Szybki kontakt: +48 501 869 226 | sklep@gastrosalon.pl

Łuskarki do lodu

Sortuj według:

Łuskarki do lodu

Łuskarka do lodu to urządzenie znajdujące zastosowanie we wszelkiego rodzaju lokalach gastronomicznych, restauracjach,sklepach rybnych, supermarketach, przetwórniach mięsnych i rybnych, dyskotekach, barach, hotelach, pensjonatach a nawet szpitalach, laboratoriach i firmach transportowych. Sprzęt ten służy do produkcji łusek lodu (zazwyczaj o dużej powierzchni), które zapewniają chłodzenie i utrzymywanie stałej temperatury 0°C. Lód pochodzący ze specjalnej wytwornicy nie zbryla się, ponieważ po wytworzeniu jest suchy i pozbawiony wilgoci.

Większość łuskarek ma obudowę wykonaną ze stali nierdzewnej, izolowane ścianki wymaga podłączenia wody i odpływu kanalizacyjnego. Poszczególne modele różnią się od siebie przede wszystkim pojemnością zbiornika na łuski oraz tym, czy w zestawie zawierają dodatkowy zasobnik na lód.

Wytwornice do lodu mogą być chłodzone wodą lub powietrzem. Są bardzo łatwe w obsłudze, dzięki czemu nawet ktoś niedoświadczony poradzi sobie bez problemu.

Sklep internetowy na platformie
SKY-SHOP Sklep internetowy
Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni