Szybki kontakt: +48 501 869 226 | sklep@gastrosalon.pl

Kruszarki i pojemniki do lodu

Sortuj według:

Kruszarki i pojemniki do lodu

Kruszarka do lodu bez względu na porę roku jest sprzętem przydatnym w każdej restauracji, kawiarni czy barze. W znaczny sposób usprawnia i ułatwia ona pracę obsłudze, ponieważ pozwala na uzyskanie w krótkim czasie dużych ilości rozdrobnionego lodu niezbędnego w przygotowywaniu różnego rodzaju drinków lub innych napojów.

Jaką kruszarkę do lodu wybrać?

 

Kruszarki do lodu mogą być ręczne lub automatyczne. Z oczywistych względów kruszarki ręczne są mniej wydajne i wymagają większych nakładów pracy niż kruszarki automatyczne, dlatego dobrze sprawdzą się jedynie w niedużych lokalach gastronomicznych. Natomiast w większych punktach, gdzie zapotrzebowanie na lód jest dość duże, lepsze będą kruszarki elektryczne, które działają automatycznie a ich obsługa nie sprawia problemów nawet niedoświadczonym osobom. Ich wydajność różni się w zależności od modelu, większość wyposażona jest w wyjmowany pojemnik, co w znaczny sposób ułatwia pracę. Dobra kruszarka do lodu powinna charakteryzować się solidnym wykonaniem i wytrzymałością. Przy jej wyborze należy pamiętać, że powinno się wybrać profesjonalną kruszarkę przeznaczoną do używania w gastronomii.

Sklep internetowy na platformie
SKY-SHOP Sklep internetowy
Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni