Szybki kontakt: +48 501 869 226 | sklep@gastrosalon.pl

Kotły

Sortuj według:

Kotły warzelne

Kocioł warzelny to sprzęt, który znajduje zastosowanie w różnego rodzaju gastronomii. Dzięki ich użyciu można zaoszczędzić czas, dlatego najlepiej sprawdzają się w dużych restauracjach, stołówkach, przedszkolach, szpitalach, firmach cateringowych lub przy okazji organizowania imprez masowych.

Jaki powinien być dobry kocioł warzelny?

Kotły warzelne gastronomiczne mogą być zasilane w sposób elektryczny lub gazowy. Wybór typu zasilania zależy od posiadanej w lokalu instalacji i osobistych upodobań. Poszczególne modele różnią się od siebie przede wszystkim rozmiarem i pojemnością, która waha się od 50 do nawet 500 litrów. Dzięki takiej różnorodności nawet najbardziej wymagający klienci mogą wybrać sprzęt odpowiadający ich indywidualnym potrzebom. Wszystkie urządzenia znajdujące się w ofercie sklepu GastroSalon.pl wykonane są z bezpiecznej i łatwej w utrzymaniu i konserwacji stali nierdzewnej. Przy zakupie kotła warzelnego warto zwrócić uwagę na to, czy posiada kranik spustowy, który w znaczny sposób ułatwia jego opróżnianie oraz na jakiej zasadzie działa pokrywa. Najlepszym rozwiązaniem są pokrywy z zawiasami samobalansującymi umożliwiającymi utrzymanie otwartej pokrywy w każdym położeniu.

Sklep internetowy na platformie
SKY-SHOP Sklep internetowy
Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni