Szybki kontakt: +48 501 869 226 | sklep@gastrosalon.pl

Kotleciarki i steakery

Sortuj według:

Kotleciarki i steakery

W każdym lokalu gastronomicznym najbardziej liczą się dwie sprawy: szybkość przygotowywania dań i ich jakość. Na obie bardzo duży wpływ ma sprzęt, jakiego używa się w kuchni. Dlatego niezbędnym elementem wyposażenia każdej restauracji zajmującej się serwowaniem mięsa jest profesjonalna kotleciarka ułatwiająca w znaczny sposób jego obróbkę.

Działanie i zalety kotleciarki

W gastronomii steaker zastępuje tradycyjne, ręczne tłuczki i służy do zmiękczania tudzież nacinania masy włóknistej mięsa w taki sposób, by było soczyste i pulchne, a jego ubytek wagowy był minimalny. To idealna metoda przygotowywania mięsa przeznaczonego do pieczenia, smażenia, grillowania, marynowania i pakowania próżniowego. Dzięki kotleciarce w szybki i ekonomiczny sposób, bez nakładów siły można osiągnąć odpowiednią grubość płatu mięsa bez kości.

Zastosowanie kotleciarek

Steakery znajdują zastosowanie nie tylko w restauracjach i barach, ale także w supermarketach, sklepach mięsnych, różnego rodzaju zakładach przetwórstwa mięsnego oraz firmach cateringowych. 

Sklep internetowy na platformie
SKY-SHOP Sklep internetowy
Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni