raty przez internet leasing przez internet
Szybki kontakt: +48 501 869 226 | sklep@gastrosalon.pl

Kostkarki do lodu

Sortuj według:

Kostkarki do lodu

W lokalach gastronomicznych, w których serwowane są chłodzone napoje - kostkarka do lodu gastronomiczna jest niezbędnym urządzeniem chłodniczym. Profesjonalne kostkarki do lodu pozwalają na szybkie wyprodukowanie kostek lodu w takiej ilości, aby zaspokoić potrzeby Klientów każdej restauracji.

Jaką kostkarkę barową kupić?

Kostkarki do lodu różnią się przede wszystkim wydajnością, którą dobiera się na podstawie rozmiaru lokalu gastronomicznego i jego zapotrzebowania na lód. Sprzęt ten ma także różne rozmiary i można wybierać spośród dużych gabarytowo i bardzo wydajnych kostkarek przemysłowych oraz mniejszych modeli kompaktowych sprawdzających się, gdy ilość wytwarzanych kostek nie musi być ogromna.

Zalety posiadania przemysłowej kostkarki do lodu

Profesjonalna kostkarka do lodu to urządzenie w pełni zautomatyzowane, dzięki czemu praca człowieka zostaje zredukowana do minimum. Kostkarka do lodu gastronomiczna pozwala na wyprodukowanie od kilkunastu do kilkudziesięciu kilogramów lodowych kostek. Odbywa się to w dużo krótszym czasie niż przy użyciu zamrażalki. Poza tym przemysłowe kostkarki do lodu przeznaczone dla gastronomii, pozwalają również wytworzyć kostki o idealnym rozmiarze. Dużym atutem urządzenia, jakim jest kostkarka do lodu gastronomiczna jest materiał, z jakiego została wykonana, czyli stal nierdzewna, co czyni ją niezwykle trwałą, ale również łatwą w utrzymaniu w czystości.

Sklep internetowy na platformie
SKY-SHOP Sklep internetowy
Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni