Cuter to jeden z elementów wyposażenia różnych punktów gastronomicznych, restauracji, masarni czy garmażerii. Urządzenie to w znaczny sposób usprawnia i ułatwia pracę. Służy do siekania grubego lub drobnego produktów spożywczych, przygotowywania farszu, sosów, emulsji, zawiesin, musów, rozdrabniania przypraw, a nawet wyrabiania ciast.
Największą zaletą cuttera gastronomicznego jest jego wszechstronne zastosowanie. Ponadto zazwyczaj nie zajmuje dużo miejsca, jest łatwy w obsłudze, a jego cena nie jest zbyt wysoka. Używana do produkcji stal nierdzewna to gwarancja wytrzymałości i łatwości czyszczenia. Poszczególne modele różnią się od siebie wydajnością i pojemnością zbiornika. Taka różnorodność sprawia, że łatwiej dobrać sprzęt do indywidualnych zapotrzebowań.
Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.
Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.