Dyspenser do sosów - butelka non-drip
Dyspenser do sosów - butelka non-drip / HENDI
558096
Znaleziono 355 produktów.
558096
709764
709771
709788
709795
RM GASTRO
RM GASTRO
RM GASTRO
MFS14
Piec do pizzy ze sterowaniem elektronicznym iD 60.60 jednokomorowy
HENDI
GTPZ-180 D
GTPZ-135-12 D
GTS-180 D
GN 1/1 GTS-135 D
700143
700129
700174
700020
700013
700068
709870
709887
MFS100M
MFS100d
Odpowiednie wyposażenie punktu gastronomicznego jest niezbędne do osiągnięcia sukcesu. Nie wystarczy bowiem serwować dań, ale należy także dbać o ich wysoki standard. Szczególnie istotne staje się to w pizzeriach, których oferty są zazwyczaj do siebie zbliżone. W takiej sytuacji to jakość pizzy ma największe znaczenie dla klientów, a jak wiadomo, tworzenie jakości zaczyna się już na etapie produkcji, która w dużej mierze zależy od posiadanego sprzętu.
[long_desc]
Podstawowym sprzętem w każdej pizzerii jest piec do pizzy. Jego odpowiedni dobór zależy od wielu czynników, lecz jego zakup to niezbędny krok w kierunku stworzenia dobrego lokalu. Bez wątpienia pizza ze specjalnie przeznaczonego do jej wypieku pieca cechuje się o wiele lepszym smakiem niż upieczona w zwykłym piekarniku. Piece do pizzy różnią się rozmiarami, pojemnością, sposobem zasilania, a także ceną. Dlatego zarówno osoby potrzebujące taniego pieca do pizzy, jak i klienci zdecydowani na droższe inwestycje, zawsze znajdą dla siebie coś odpowiedniego. Przy tym zakupie warto od razu pomyśleć o doborze odpowiedniej podstawy pod piec do pizzy.
Należy pamiętać, że dobra pizzeria to nie tylko piec, ale także inne sprzęty, takie jak: miksery spiralne do ciasta zapewniające jego perfekcyjne wyrobienie, wałkownice i wytłaczarki, także odpowiedzialne za odpowiednią blachy i siatki do pizzy, stoły do pizzy, deski pod pizze oraz inne, drobne akcesoria ułatwiające pracę.
Kebab od wielu lat cieszy się niesłabnącą popularnością. W związku z tym na rynku pojawia się coraz większa konkurencja, więc dziś nie wystarczy już tylko serwować kebaby, ale trzeba zadbać o ich jakość.
Gwarancją jakości bez wątpienia jest dobry sprzęt. Podstawowym wyposażeniem tego typu lokali gastronomicznych są opiekacze inaczej zwane grillami. Występują dwa ich rodzaje: opiekacze elektryczne i opiekacze gazowe. Warto pamiętać, że ich wybór nie zależy od typu serwowanego mięsa, lecz tak naprawdę od indywidualnych upodobań. Zarówno jedne, jak i drugie mają swoich zwolenników i przeciwników, jednak bez wątpienia żaden kebab nie da rady dobrze funkcjonować bez opiekaczy.
Podobnie będzie, jeśli zabraknie noży do kebaba. Mogą one być ręczne lub elektryczne. Lepszym rozwiązaniem jest zdecydowanie się na nóż elektryczny, ponieważ zapewnia on precyzje w cięciu mięsa i jego używanie nie wymaga tyle siły. Ponadto urządzenia te posiadają zazwyczaj w zestawie dodatkowe ostrza i ostrzałkę.